Taknemmelighedsrunden #125

1. Selvom jeg altid er lidt ved at græde, når vækkeuret ringer 5.30, så er jeg alligevel efterhånden ved at vende mig til pendlerlivet. #HvemHarKidnappetDenRigtigeAmalie

2. The Chilling Adventures of Sabrina og House of Cards er på Netflix. #ViSesOmEnUgesTid

3. Studdy Buddy Elias er draget til Vietnam på ferie, men besluttede sig for at bruge sin sidste aften i Danmark i mit rablende selskab, hvilket jeg var svært glad for. #FriendshipGoals

4. En morgenmadsaftale på Hart Bakery med min dejlige veninde Sofie udviklede sig til en heldagsaktivitet med formiddagsvin på Granola, burgere til frokost, vintageshopping og aftenøl. #WhenBeingSelfEmployedIsWorthIt

5. Min Louise gav thaimad og til gengæld gav jeg en hånd med, da hun skulle have flyttet en meget stor og uhandy seng fra den ene del af lejligheden til den anden, alt imens vi lige fik vendt en smule af verdenssituationen og også lige fik komplimenteret hinanden for at være #StrongIndependentWomen

6. Bedsteveninden og jeg fik også vendt den der verdenssituation, mens vi powerwalkede ned i Vanløses storcenter for at opdatere vores garderober. #Effektivitet

7. Min mormor bestilte stegt flæsk i går, og som det gode barnebarn jeg er, ordnede jeg selvfølgelig det i et ruf. Og på vej ud af døren nåede min mormor både at sige tak for mad, og at hun altså også snart godt gad at blive oldemor. #NoStress

8. Og i går mængede Bedsteveninden og jeg os med resten af medieverdenen til årets Fagfestival, hvor vi var fornuftige voksne, der gik Tim foredrag og minglede. Lige indtil vi drak os fulde, dansede os helt svedne og derefter tog på mac’en pg spiste en af hver ting that is. #SorryNotSorry #FriendshipGoalsOneMoreTime

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s