Taknemmelighedsrunden #124

1. At sidde og arbejde på en cafe midt i skoven, mens regnen siler ned kan jeg stærkt anbefale. Især når det arbejde, du laver er noget, du elsker.

2. At erklære sin kærlighed til hinanden er efterhånden blevet en helt mainstream ting i min studiegruppe. Og det der er med til, at jeg rent faktisk står op kl. 5.45 for at tage til Odense og se dem alle sammen.

3. At have en lillebror, der fylder 26, og som man stadig får lidt lyst til at knibe i kinden nogle gange, er noget af det bedste. Især når vi en gang imellem får øjenkontakt hen over fødselsdagsbordet og griner fordi vi begge ved, at Woddy Allens portætter af excentriske familier på ingen måde kan måle sig med vores egen.

4. At være den der har vundet to af de sødeste mennesker i “skilsmissen” fra Fodboldfyren slår til hver en tid det, at jeg også vandt vaskemaskinen. Også selvom jeg virkelig også er glad for Bob. Men Bob giver bare aldrig rigtig særlig mange romshots eller gode livsråd. Det gør de to søde mennesker til gengæld.

5. At spille weekenden ind med et slag Dirty Ego og en masse lasagne (og alkohol) er nok den bedste ide min studiegruppe og jeg er kommet på indtil videre. Og vi er altså generelt ret iderige.

6. At Bedsteveninden vandt en af de største Radiopriser i Danmark i fredags, har gjort mig mere stolt end jeg nogensinde har været. Og ikke mindst taknemmelig for, at jeg er venner med så dygtigt, klogt og et fantastisk menneske.

7. At spise jelloshots og drikke store mængder alkohol lyder umiddelbart som en dårlig ide. Men det er det ikke. I hvert fald ikke når det bliver gjort med Bedsteveninden og Sødeste Nanna.

8. At have tømmermænd og søvnunderskud lægger til gengæld en pænt stor dæmper på ens søndag. Det er dog heldigvis ikke noget som en omgang sushi ikke kan råde bod på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s