Taknemmelighedsrunden #123

1. Min mor gav middag og viste min bror og jeg sjove videoer, hun havde fundet på internettet i mandags. Og de var faktisk ret sjove.

2. Min dejlige veninde Kristina fyldte 41 i denne uge, og fordi jeg ikke er ligeså fattig som jeg var sidste år, da hun fyldte 40, besluttede jeg mig for at invitere hende ud at spise. Og det var det hyggeligste og lækreste nogensinde.

3. Mine studiekammerater har officielt ophøjet turene mellem København og Odense til noget, jeg rent faktisk ser frem til.

4. At spise pizza og se Gift ved første blik med Bedsteveninden efter ikke at have set hinanden i over 14 dage kan gøre alle onsdage til noget helt og aldeles fantastisk.

5. Jeg har desuden fundet ud af, at jeg bare skal invitere gæster, hvis jeg gerne ville lave mad selv. Ellers sker det ikke. Så derfor inviterede jeg Studdy Buddy Elias over til et blærerøvsagtigt vegetarmåltid, for you know, when in Rome og alt det der.

6. Min Louise inviterede på voksenmiddag og mojitos, og sjældent har jeg grint så meget. Ej det er løgn. Jeg griner tit så meget, men det gjorde det ikke mindre underholdende eller hjertevarmende.

7. Bobler og ufattelig mange penishistorier med de fire bedste ❤️

8. Life-Saver Anne har fået en baby. En virkelig sød en af slagsen, som jeg fik lov at møde i går. Og jeg er allerde ret sikker på, at vi kommer til at blive gode venner, ham og mig.

9. Det er blevet efterår. Og selvom jeg ærlig talt ikke er helt klar til det, så er det som altid heldigvis virkelig pænt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s