Taknemmelighedsrunden #121

1. Journalisternes første ægte uddannelsessted fyldte 75 år og bød derfor på pindemadder og alkohol. Hvilket resulterede i, at den 29-årige her på domænet kom til at drikke sig fuld sammen med Rock&Roll AC og Studdy Buddy Elias på en ganske almindelig mandag. Og det var det bedste i verden.

2. Studiet startede dagen efter kl. 9.15 i Odense og der syntes gårdsdagens beslutning om fuldskab en smule uvoksent. Men uanset så var dagen fyldt med gensynsglæde og utallige grineflip.

3. Min bror kom til middag og Krakow-planlægning, hvor vi nu officielt stikker hen til november. Og jeg kan næsten ikke vente.

4. Life Saver Anne bød på marcipansnegle og sladdertid to dage i træk, alt imens jeg fortalte hendes ufødte søn, at han altså godt kunne tage og komme ud nu.

5. Tilbragte min fredag aften i arbejdets tegn. På min sofa. Med Netflix’ Ozark sæson to kørende på skærmen. Totalt hårdt. Not.

6. En studievenindemiddag udviklede sig til en makeup- og hårtutorial cirka fem flasker vin inde, og det var det hyggeligste og sjoveste punkt på ugen.

7. Den der indiske sommer, der har været her de sidste par dage, den er jeg ret vild med.

8. Min Louises ældste fyldte fire år, og jeg tilbragte derfor dagen i går med at spise kage, læse højt, hjælpe nogen med at få tigerkostumer på, drikke et par reparationsbajere og grine med alle dem, der var vokset fra at skulle have hjælp med at komme i tigerkostumer.

9. Studdy Buddy Elias kom forbi til sen opgaveskrivning og kagerester, og selvom jeg var døden nær af træthed var det den bedste måde at slutte en yderst fabelagtig hverdagsuge af på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s