Taknemmelighedsrunden #120

1. Life-Saver Anne og hendes dejlige Jakob gav lasagne og gode livsråd krydret med virkelig mange grin i mandags. Og det var lige præcis, hvad jeg havde brug for.

2. Og næste dag kom Bedsteveninden forbi med vin, chips og tough love. Og det var også lige præcis, hvad jeg havde brug for.

3. Mødtes med Min Dejlige Anna for at spise os mætte i nudler og gå tur rundt om søerne, mens lyset blev afløst af mørket og vi sammen gik og talte om fortid, nutid og fremtid.

4. At spise burgere og se The Incredibles 2 med Drengevennen er i virkeligheden, hvad jeg helst ville bruge alle mine torsdage på, hvis jeg selv kunne bestemme. Især når der midt mellem pomfritter og sure vingummistjerner bliver sagt fine ting, der gør mig varm om hjertet.

5. Det går pænt godt med min nye kunde. Og det er jeg pænt stolt af.

6. Lidt fredagsopvarmningsvin med et par fra Bearnaiselogen cementerede virkelig, hvorfor det er, at jeg nogle gange bliver helt angst for at vi allesammen skal være rigtige voksne på et tidspunkt. Fuldskab før kl. 18, sexhistorier og tøjkriser en masse. ❤

7. Og det gør det at spise flæsk på Guldkroen med hele Bearnaiselogen bestemt også.

8. At få at vide, at man er smuk, når man fuldt danser rundt i sine nye jeans på Bremen kl. 1.30 om natten kan man leve længe på, skal jeg hilse at sige

9. Tømmermænd og kebab med Life-Saver Anne og senere tømmermænd og pizza med Besteveninden er sådan alle tømmermændsdage burde spenderes.

10. Og hjemmelavede sliders, vin og en masse, masse grin sammen med verdens bedste Studdy-Buddy Elias er helt bestemt sådan alle søndage burde være.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s