Taknemmelighedsrunden #111

1. I mandags fyldte jeg 29 år. Og jeg blev som altid fejret med manér. Først af Min Louise til brunch på Sidecar og derefter af min mor, bror, svigerinde, papfar, mormor og Bedsteveninden til middag med kalvefrikasse og mandelbudding. Og masser af gaver. Og kærlighed selvfølgelig.

2. Blev bedt om at deltage i et program, der kommer til august på DRK, og tog derfor fluks til Fyn for at blive filmet og interviwet af ingen ringere end Adam Holm og Eva Selsing. Og jeg tror det gik godt = jeg lød ikke som en fra De Unge Mødre.

3. Og når nu man var på Fyn, var det jo heldigt at man kendte en, der hed Don som gerne ville give aftensmad og fødselsdagsis i Odense.

4. Min bror, hans kæreste og jeg fik endelig bestilt billetter til Norge, så vi kan besøge min meget gamle og meget søde farmor. Og jeg glæder mig som et lille barn.

5. Blev for en gang skyld glad for, at det kun er seriøse daddy issues jeg har, da Bedsteveninden og jeg krøb sammen i sofaen og så sidste afsnit af The Handmais Tale. For av, hvor var det altså ondt. Men også virkelig godt.

6. Fredag stod den på fest, farver og fødselsdag for alle mine søde venner. Og jeg er stadig fyldt op af al den kærlighed og opmærksomhed, jeg fik. Bearnaiselogen skrev en sang, som fik mig til at grædegrine. Min Louise holdt en tale som fik mig til at kærlighedstude. Og bagefter lo og lo jeg, mens jeg drak øl og drinks og nød at se alle mine venner nyde hinandens selskab.

7. En af de gode ting ved at bo alene er, at man bare kan lukke døren ind til stuen og lade som om, at der ikke blev holdt stor fest aftenen før, mens man plejer sine tømmermænd med Netflix og pizza. Så det udnyttede jeg selvfølgelig i går.

8. Og i dag fik jeg trods andendagstømmermænd blandet med forkølelse alligevel gjort min lejlighed præsentable igen alt imens, jeg kiggede på alle mine fine gaver, som hver og en var tænkt og givet med kærlighed og girl power.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s