Taknemmelighedsrunden #107

1. Don Draper tog mig med ud i Odense og huskede mig på, at det faktisk er en ret så hyggelig og smuk by.

2. Min søde studdy buddy Søren har gjort det at skrive eksamen til en meget let leg.

3. Tog Bedsteveninden med til premiere på Mor og far sidder i grøften, samt kendisspotning og det var en succes.

4. Min dejlige veninde Mariella gav drinks og is i Kongens Have og sagde samtidig utrolig mange kloge ting til mig. Win/win.

5. Min søde lillebror kom forbi med sit matematiske hoved for at hjælpe mig med et, for mit hovede, umuligt statistikproblem og fik til gengæld serveret hotdogs og Ben&Jerry’s.

6. Drak en hurtig og kold frustrationsbajer med Min Louise fredag eftermiddag, hvilket helt klart ødelagde min ellers aftalte slap-lige-lidt-af-med-alkoholen-Sommer-Amalie, men det var så meget det værd.

7. Søde Sofie tog mig med på Svanemølle strand, hvor jeg trods min opvækst i København aldrig har været. Og at se solnedgang og sladre lige netop der var noget af det hyggeligste.

8. Jeg sked højt på min førnævnte, nyudnævnte alkoholregel og drak rosé og spiste pizza med Bedsteveninden og Verdens Bedste Anne, da jeg i går fik afleveret den ene af mine tre eksaminer. To dage før tid.

9. Fik sneget et hurtig gåtur med dejlige Kristina, som var på lynvisit fra Odense ind, og også hun sagde så utrolig mange kloge ting, at jeg nu helt bestemt kan konstatere, at jeg bare har ret kloge veninder sådan generelt.

10. Og nu står den på flere hotdogs fordi… sommer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s