Jeg har fået nyt job… Hos Netflix

Ja, du læste rigtigt. Netflix!

Det har været undervejs længe. Med tests, dummies, samtaler og prøveperioder. Og jeg har været så glad, stolt og lykkelig, men samtidig også helt enormt bange for at fucke up. For lige pludselige at få en mail med et tak for nu. For at endnu et job, der gjorde mig glad og stolt skulle blive taget fra mig igen. 

Men efter et par måneder med usikkerheder – usikkerheder på trods af masser af ros, har jeg fået flere timer end jeg startede ud med og en lovning på, at de timer er mine og ingen andens. Og selvom freelanceverden, også hos Netflix, er usikker uanset, hvor glad ens chefer er for en, så har jeg nu besluttet, at jeg godt tør sige det til andre end min tætteste venner. At jeg godt tør råbe det ud over facebook. Og at jeg godt tør fortælle jer det.

Jeg arbejder som community manager for Netflix Nordic. Og det er det bedste i hele verden.

Reklamer

2 comments

  1. C and the City · maj 25, 2018

    Ai for fanden! Det er da så mega sejt og cool. Kæmpe tillykke!!!!! ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s