10 random facts om mig

1. Jeg kan ikke sove uden min 28 år gamle bamse, Monsiour Bamse’. Vi ligger i ske hver nat, han er altid med på ferie og de få gange, hvor jeg må sove uden ham, fordi jeg alligevel må besinde mig og være voksen, når jeg en gang imellem skal på enkelt-nats-sleepovers, forsøger jeg altid at finde en pude, der har samme form som ham.

2. Jeg lærte at fløjte som tre-årig og gør det stadig lige entusiastisk. Og ligeså ofte.

3. Som barn og teenager spillede jeg teater og sang i både kor og band. Og jeg elsker stadig at synge højt og inderligt derhjemme (og ville nok egentlig gerne have mig et amatørband, der elsker ballader ligeså højt som mig) og jeg knuselsker at lave underlige sketches og sjove stemmer med Bedsteveninden og Drengevennen.

4. Jeg hader at støvsuge, men kan af en eller anden grund virkelig godt lide at vaske tøj.

5. Jeg kan ikke særlig godt lide at shoppe, men kan samtidig virkelig godt lide at få nyt tøj. Hvis jeg blev rig ville det første jeg jeg ville anskaffe mig derfor være en personal shopper.

6. Jeg kan ikke særlig godt lide at gå i bad. Jeg gør det, men det føles stadig ligeså meget som en pligt, som det gjorde da jeg var syv.

7. Jeg elsker søde sager, man skal spise med ske. Som fx panna cotta, is, budding, risalamande og creme brulé. Og der må meget gerne være friske bær på det hele!

8. Jeg er til gengæld ikke særlig vild med frugt. Kan sagtens spise det, men æbler, pærer, appelsiner, melon, kiwi og hvad der ellers hører til i en normal frugtskål siger mig bare ikke rigtig noget.

9. Der skal næsten ingenting til for at få mig til at grine, hvilket de fleste synes er meget charmerende, men der er også dem, der synes det er ret irriterende. Dem er jeg sjovt nok ikke venner med.

10. Jeg er ikke særlig vild med lange kram, medmindre det er med en mand, jeg godt kan lide. Jeg bliver derfor også ofte gjort grin med for mine kram, der næsten altid involverer to hurtige klap på folks ryg – et forsøg på at signalere, at nu må krammet gerne være slut.

One comment

  1. venterpaavin · april 26, 2018

    Jeg er ikke til kram – medmindre det er med en kæreste eller lignende😅 det er altså bare ikke mig.

    – K

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s