Taknemmelighedsrunden #101

1. HAR I SET, AT DET ER BLEVE FORÅR?

2. Har to gange i denne uge mødtes med mine studdy buddies for at være fornuftige studerende, og det er både sjovt og meget mere produktivietsskabende end at sidde derhjemme i sit nattøj.

3. Drengevennen gav en øl og en snak på et tæppe i Kongens Have, og det var noget af det bedste.

4. Mødtes meget spontant og forårsagtigt med Verdens Bedste Anne for at spise pasta i Torvehallerne, og det var også noget af det bedste.

5. Min sødeste bror crashede på min sofa fra søndag til tirsdag og havde en toblerone med i tasken.

6. Min Louise gav solskinskaffe og jeg gav til gengæld et photoshoot, så hun kunne få nogle gode billeder af sig selv uden et barn på armen.

7. Bedsteveninden og jeg spiste verdens største burger sammen, mens vi fik vendt verdenssituationen for derefter at tage hen for at høre seje Puk Damsgaard tale om at have verdens sejeste job.

8. Min mor gav aftensmad og årets første jordbær.

9. Havde verdens længste telefonsamtale med Bedsteveninden, hvor vi igen fik vendt den fornyede verdenssituation, alt imens jeg gik rundt inde i byen og ordende ærinder, og da vi langt om længe lagde på var jeg så glad over, at nogen engang for længe siden fik den ide at opfinde telefonen, så man i en travl hverdag alligevel kan komme til at tale med dem, man holder af, også selvom man ikke altid har tid til at se dem.

10. Hørte en blanding af 90’er musik og lækker country, mens jeg spiste ravioli og spillede Bezzerwizzer med min veninde Sofie = Verdens bedste fredag.

11. Housewarming med masser af brød + dip, rosé og øl hos en af mine nye studdy buddies = Verdens bedste lørdag.

12. Og efter en arbejdsom søndag med tømmermænd kom Bedsteveninden og Verdens Bedste Anne forbi for at sladre og grine rigtig grimt. #WhatMoreCouldYouWant #Nothing

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s