Taknemmelighedsrunden #94

1. Er meget taknemmelig for, at jeg ventede med at se Stranger Things til der var to sæsoner klar på Netflix. At skullet have ventet et helt år på at finde ud af, hvad der sker med Eleven havde jo været ulideligt.

2. Apropos serier kan jeg varmt anbefale Godless på Netflix. Især hvis man har en sød bror, der har pizza klar, når afsnittet går i gang.

3. Min seje iværksætterkollega, Mette Maria har startet en iværksættergruppe på Facebook for kvinder, og i onsdags mødtes mange os til en masse snak og gode idéudvekslinger. Og det var fedt.

4. I fredags holdt jeg fri. Fri fordi min far døde den 26. januar for otte år siden. Og derfor brugte jeg dagen på at lave rare ting. Jeg købte blomster, besøgte min fars grav, gik en tur på kirkegården, ringede til min farmor, drak kaffe og læste i min bog på en cafe og brugte aftenen på sofaen foran fjernsynet med en Toblerone i skødet. Og det var virkelig rart.

5. Filmen I, Tonya er virkelig, virkelig god. Især hvis man ser den sammen med Verdens Bedste Anne og har maven fuld af sushi.

6. Og the er også godt. Især hvis man har en hovedpine, der har stået på i nu knap 48 timer. #LookOnTheBrigthSide


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s