Taknemmelighedsrunden #90 og #91

1. Juledage i familiens skød er noget af det bedste. Endeløse film i fjernsynet, flæskestegsrester og en masse risalamande.

2. Fik en paninigrill i julegave og inviterede derfor førnævnte familie på tre forskellige slags grilled cheese. Man er vel en foodie.

3. Havde mine dejlige trekløverveninder til middag, nogle jeg ser alt for sjældent og nogle som altid gør mig glad, får mig til at grine og fylder mig kærlighed.

4. Bedsteveninden, min søde Rikke og jeg tog sammen ud for at grine alt for højt, mens vi prøvede tøj, hvilket efter min mening altid er en god ting at gøre, når man prøver lidt for stramme kjoler.

5. Æbleskiver og økosodavand med Drengevennen.

6. Min næsten ældste veninde Katrine og jeg holdt sleepover og så derfor selvfølgelig vores favoritfilm Catch me if you can med skønneste Leo. Og det var indeed skønt.

7. Nytår med Bedsteveninden, to dejlige briter og Verdens Bedste Anne.

8. En fantastisk og virkelig givende session med den bedste coach i verden, Henriette Claydon-Smith, som gav mig et helt perfekt kort over mit 2018. Og jeg tror det bliver virkelig godt.

9. Crossfittræning med Bedsteveninden, der fik mig til at løfte 40 kg og derefter lavede varm kakao med flødeskum til mig. #TræningsGoals

10. Life-Saver-Anne og jeg tog endelig hul på Stranger Things og en pakke Anton Berg, hvilket var en virkelig god beslutning.

11. Pik og Paprikagryde. #DonDraperKomForbi

12. Tog til Journalistikkens dag med mine dejlige journalistveninder, hvor vi trods vores meget, meget høje og interne grin alligevel fik minglet med både redaktører og ingen anden end Jonatan Spang.

13. Året første Bearnaiseloge løb af stablen igår og den var som altid fyldt med sovs, dirty talk, høje grimme grin og virkelig meget vin.

14. Kaffe og hyggesutsko på en tømmermændsramt søndag.

15. Min lillebror er kommet forbi for at få del i sin søsters ansøgningsekspertise og hendes aftensmad. Og det er hyggeligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s