Taknemmelighedsrunden #89

1. Blev i denne uge mindet om, at jeg har de bedste veninder i verden. Veninder, der køber uventede julegaver, veninder der laver carepackages, veninder der uforventet lover risalamande og veninder, der roser, hepper og opmuntrer i et væk.

2. Og i tirsdags samledes jeg med fire af dem og spiste pizza, grinede virkelig, virkelig højt, drak en masse vin og fik vendt det meste af verdenssituationen.

3. Min kusine og faster har sendt en myseost til mig fra Norge, som jeg de sidste mange morgener har nydt i stor stil.

4. Efter 8 dage med 12- og 9-timersvagter i Imerco mødte jeg først ind kl. 15 i fredags. Min allersidste vagt. Og fordi jeg nåede at have fri i mere end 11 timer og ikke brugte næsten dem alle på at sove, så var den sidste vagt som juleassistance både fyldt med sjov og en snigende julestemning.

5. Og efter vagten var slut tog jeg hjem, lavede mad for første gang i flere uger, tændte stearinlys og så The Holiday. #Metime

6. Skypede med min favoritirlænder lillejuleaftens dag og blev igen mindet om, hvorfor det var, vi blev så gode venner den gang vi mødte hinanden i Thailand for to år siden.

7. Fik endelig selv lov til at være den, der juleshoppede, da jeg tog i Magasin for at købe julegaver. Og jeg nød det! Så meget, at jeg også købte en gave til mig selv i form af havsaltskarameller fra Karamelkompagniet og osten Gammel Knas fra Arla Unika. Velkommen tilbage, Foodie-Amalie, jeg har savnet dig!

8. Og så blev det juleaften. Den blev holdt med min lille, dejlige familie, som alle gav mig alle de gaver, jeg havde ønsket mig og mere til. Og derudover fik jeg stegt de lækreste andebryster og lavet de lækreste brunede kartofler. Og jeg tror egentlig ikke, at man kunne ønske sig mere. Det skulle da lige være nogle flere flæskesvær her 1. juledag.


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

One comment

  1. Helene Aspergerinformator · december 28, 2017

    Så fine lyspunkter, og koselig du har fått et stykke ost fra Norge. Håper du får noe som smaker videre inn i året som kommer. Men det er noen siste dager å nyte på, først. Være takknemlig for venner og familie og le høyt og lavt. Takk for at du deler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s