Taknemmelighedsrunden #88

1. Mødte min veninde Rikke, som jeg ser alt for sjældent til tærte på American Pie Company, hvor vi fik talt om alle de mænd, vi aldrig møder og andre af livets store emner. Og det var intet mindre end fantastisk.

2. Sneg Chili Cheese Tops og jordbærmilkshakes med ind i biffen med min veninde Sofie, hvor vi sammen spiste og grinte os mætte til Bad Moms Christmas, som er absolut ligeså vanvittig og sjov som den første i serien.

3. Min mor kom til middag og tog en julelyskæde med, fordi hun syntes det var synd for min stue og mig, at jeg ikke havde haft tid til at pynte op. Derudover hjalp hun mig med at blive enig med mig selv om noget, som kun en mor kan hjælpe. Og det var rart.

4. Drak kaffe med min gamle studdy buddy, Steffen, som altid kalder mig Rubbås med udråbstegn bagved, og han gav mig både gode råd og masser at grine af. Og det blev jeg simpelhen både så glad og taknemmelig for.

5. Spiste lynfrokost med Life-Saver-Anne i lørdags i min pause i Imerco, og blev ekstra glad for hendes besøg, da hun stak mig et stykke chokolade til dessert og et stort kram til farvel.

6. Og så kom Verdens Bedste Anne sgu også forbi til på hendes juleshoppingtur og gjorde mig helt glad i maven. 7. Har arbejdet 43 timer i Imerco i denne uge og knap 10 for mig selv, så jeg er rimelig mørbanket for tiden. Heldigvis havde jeg tid til en storslået morgenmad og boglæsning i morges, og det var virkelig tiltrængt.


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s