Ting jeg vil have, når jeg bliver rig eller bare ikke er ludfattig længere

Selvom jeg har fået lidt mere styr på økonomien ved hjælp af Imerco er jeg altså desværre på ingen måde blevet rig. Eller ”ikke-fattig”. Specielt ikke efter at Skat syntes det var helt i orden at trække 55% af min løn i november, fordi der på mystisk vis ikke fandtes et skattekort i mine oplysninger. Og derfor drømmer jeg tit om alle de ting jeg kunne købe, hvis jeg bare havde lidt flere skejser stående i mit navn.

Her er et par stykker; 

ludfattig

– Nyt tøj. Det er som om, indholdet i mit klædeskab græder lidt, hver gang jeg hiver noget af bøjlen – græder, mens de hvisker; ”Lad os nu dø i fred, Amalie. Vi kan ikke mere”.

– Mad, der ikke er det billigste på hylden i Netto. Jeg længes efter de dage, hvor jeg overskudsagtigt lagde økovare efter økovare op på kassebåndet, mens jeg kiggede misbilligende på dem, der skulle købe Budgetmælk og konventionelle havregryn. Those were the days.

– Noget i grøn marmor. Bare fordi.

– En ny computer. Den jeg på nuværende tidspunkt skriver på, lyder mere og mere som en vindtunnel og gør begrebet bærbart lidt omsonst, fordi dens batteritid ikke holder længere end det, det tager mig at lave en kop kaffe. Og jeg drikker altså altid instant.

– Følelsen af selvsikkerhed, når jeg kører mit dankort igennem. #PleaseBlivGodkendtPleaseBlivGodkendt

– Trøfler. Bare fordi.

– En ferie. Langt væk. Til noget varmt og spændende. Ifølge min pagt med mig selv skal jeg nemlig nå at besøge 30 lande inden, jeg fylder 30. Indtil videre mangler jeg tre og har altså nu kun halvandet år to go. #FuckJegFylder30om18måneder #BareSkydMig

– Et eller andet i cognacfarvet læder. Bare fordi.

De her blå babies fra Roccamore. Jeg er sikker på, at der er noget sandhed i ordsproget; you gotta play the part. Og de her blå stilletter, der støtter mine ømme fødder vil helt klart vil gøre det meget nemmere at virke som en helt igennem kompetent businesswoman, der altid har styr på sit liv. Og som ikke falder over sine egne ben. #SomOmDotCom


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s