Taknemmelighedsrunden #87

1. Min lillebror inviterede på aftensmad og Netflix + en masse gode snakke, blandt andet en om, at vi burde sørge for at få os en bror/søster dag, når vi en dag bliver sådan nogen med hver vores familie. #SøskendeGoals

2. Fik den sødeste og fineste mail fra en læser, der havde været oppe hele natten for at pløje gennem alle min blogs indlæg. Arv, hvor fint altså.

3. Min mor gav fyldt gourmetpasta og kvalitetstid + en ufrivillig opvisning af en anden verden, da vi sammen forsøgte at se filmen Coach Carter og min mor virkelig levede sig ind i det at være en sort High School basketballtræner.

4. Passede 2,5-årige Frederik, der ud af det blå og midt i en figenstang højlydt og stålfast proklamerede, at han altså virkelig godt kunne lide mig. #BabysitterGoals

5. Havde et succesfuldt businessmøde i denne uge og glæder mig allerede til et forhåbentlig rigtig godt samarbejde. #GirlbossGoals

5. Hang ud med min bror og hans kæreste fredag aften, hvor vi sammen, mest på kærestens opfordring, fandt pinlige barndomsbilleder af os begge. Og et enkelt af min bror og min far i en vild sværdkamp med glæden strålende ud dem begge.

6. Bedsteveninden lavede verdens største bjerg pizza i sønsdags for at fejre, at hun endelig havde fået samlet sit meget, meget store skab, som jeg så passende kunne hjælpe med at fylde op med tøj.

7. Solen har skinnet så fint i denne uge. Og selvom den ikke når ind i Imerco er der rart at vide, at den er der udenfor. #WeatherGoals


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

4 comments

  1. Helene Aspergerinformator · december 11, 2017

    Sol, søsken og et Berg av pizza høres fint ut. Jeg er takknemlig for at du deler så jeg og andre kan lese, relatere oss og reflektere.

  2. Natascha · december 12, 2017

    Jeg tror nok det var mig der fik sendt en mail afsted efter at have læst hele natten. Mente hvert et ord ❤ OG – har netop haft min første arbejdsdag idag efter at have afsluttet min kandidat i sommers. Helt urelateret til min uddannelse er jeg startet som lærervikar på en folkeskole. Og det var ikke mindst på grund af dit gåpåmod og job i Imerco! Så endnu engan tak! For at skrive fine og sande ord om hvordan livet også kan leves – og nydes trods alt ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s