Taknemmelighedsrunden #86

Det bliver ikke til meget blogskriveri for tiden. Den, og dagslyset der skal til for at tage gode fotos, løber fra mig i øjeblikket. Men Taknemmelighedsrunden består næsten altid, også denne søndag. Og jeg håber, at jeg i næste uge får tid til at indvie jer i, hvad det er, der tager den. Altså tiden.

Men først – Taknemmelighedsrunden:

1. Drog mod Odense i mandags for at besøge den dejlige Kristina og hendes endnu dejligere Wille, der bød på fint dekorerede julesmåkager og varm kakao, mens hans mor stod for de gode snakke efter den 4-årige var blevet lagt i seng.

2. Den der vilde mulighed, jeg talte om for nogle uger siden er kommet et skridt nærmere virkeligheden, og jeg håber, håber, håber sådan i øjeblikket.

3. Vandt for noget tid siden en middag på Yolk, som jeg delte med min altid parate konkurrencemakker og dejlige veninde, Min Louise. Og det var skønt at have hende lidt for mig selv, også selvom hendes børn også er ret så fantastiske. #NæstestopLotto

4. Apropos fantastiske børn, så passede jeg førnævntes mindstebarn, min guddatter, i torsdags og fik så mange kram, at det næsten var lidt for meget. Og med næsten mener jeg selvfølgelig helt tilpas og svært hyggeligt.

5. Bedsteveninden gav meximad og gode råd i torsdags, alt imens hun kiggede på mig med sit jeg-kender-dig-så-du-kan-ikke-snyde-mig-blik, og det var egentlig bare rart, at kende nogen, der kender en så godt, at de har sådan et blik de kan skyde i ens retning, når man prøver at tale udenom. #Venindekærlighed

6. Min mormor gav italiensk mad og husly i fredags, og hvem kunne egentlig ønske sig mere end det?

7. Min lille kusine Kamma fyldte seks år i lørdags og fejrede det med kæmpestore teboller og endnu større islagkage. #fødselsdagFTW

8. Og i dag stod den på mere kage og ikke mindst julelys i alle verdens farver, da jeg sammen med min mor tog i Tivoli for at bruge det gavekort, jeg vandt sidste år til kagebord på Nimb.

9. Jeg “stjal” en snemandsflødebolle med hjem. Og den glæder jeg mig til at spise senere. #hustlerstilen


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s