Taknemmelighedsrunden. #84

1. Min Louises ældstebarn proklamerede i mandags, at hun savnede “Emali.” Og hvilken tante er man, hvis man ikke reagerer på det? I hvert fald ikke en tante, som jeg gerne vil være. Og derfor tog jeg forbi min lille ynglingsfamilie for at kramme, fnise og lege julemandens værksted.

2. Fik en vild mulighed i tirsdags, og jeg håber virkelig, at den bliver til noget, så jeg kan råbe ud over hele bloggen om det.

3. Er træt for tiden. Træt, men glad. Og lidt mere rolig , når jeg tænker på fremtiden.

4. Pizza-Anne, som for fremtiden vil blive kaldt for Lifesaver-Anne, fordi hun var så sød at gøre mig den største tjeneste i fredags, kom forbi til Bagedysten og sladder, og det var præcis ligeså hyggeligt, som det plejer at være.

5. Min papfar skød julen i gang med flæskesteg, rødkål og kartofler med brun sovs i torsdags, hvor hele familien derfor slog vejen forbi Brønshøj og hygge.

6. Drengevennen havde sikret billetter og drinks på Comedy Zoo igår aftes. Og det var lige præcis så hyggeligt og sjovt, som det lyder.

7. Og i dag er Women’s Entrepreneuership Day løbet over stablen, og jeg er vildt stolt over det arrangement, som jeg og tre andre kvinder har fået stykket sammen. Og ikke mindst stolt over, at jeg nu også kan skrive contributor til goodiebags på cv’et. En contribution som du også kan benytte dig af, hvis du stikker herind.


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

4 comments

  1. Helene Aspergerinformator · november 19, 2017

    Så fine ting og ei herlig niese. Ja, for hvilken tante er man om man ikke faller for små navnefeil. 🙂

  2. Pingback: Taknemmelighedsrunden #85 |
  3. Pingback: Taknemmelighedsrunden #86 |

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s