Fortællingen om at stoppe med at ynke

Hov, så gik der lige over en uge, hvor jeg ikke fik skrevet noget herinde. Ikke engang en Taknemmelighedsrunde er det blevet til. Jeg har nemlig haft travlt. Travlt med at stoppe med at ynke.

Som nogen af jer ved, fordi I har læst det her, har jeg ikke ligefrem syntes, at min liv har været en dans på roser her på det sidste. Det har været svært, og jeg har derfor mest skrevet om de ting, der fik mig til at få lyst til at smide håndklædet i ringen, end de ting, der har fået mig til at smile og blive varm om hjertet.

Og det synes jeg også, at der skal være plads til. Min blog hedder jo trods alt Mit Uperfekte År, fordi jeg i sin tid oprettede den for at fortælle om alle de ting, der ikke var en dans på roser, men snarere en forviklende tango på tegnestifter.

Og det gør jeg stadig. Dog synes jeg også, at det er vigtigt ikke bare at dvæle. Det må man gerne i noget tid, men dvæletiden for mine nuværende issues er officielt ovre. Dermed ikke sagt, at det ikke stadig er svært og lettere uoverskueligt, for det er det. Men jeg er færdig med at sidde i sofaen og spise nutella, mens jeg forbander alt det væk, som ikke går min vej.

I stedet har jeg taget action, så nogle af mine bekymringer bliver lidt mindre bekymrende, og jeg har indført nogle rutiner, som jeg allerede nu kan mærke hjælper mig med at komme ekstra meget i sving med at få banket hul på min drøm om mit eget firma. Og selvom det stadig gør ondt i mit dankort, når en regning kommer min vej, så er det med en lidt større ro og en tro på, at det ikke kommer til at forblive sådan her for altid.

I stedet prøver jeg at være i nuet. Hverken at se for meget fremad eller for meget tilbage. Men at være lige her, hvor det rent faktisk gælder. Men det er svært. Min hjerne har det med at vandre af snoede stier, både frem og tilbage, og det er sjældent at jeg formår at lade være med at bygge historier i mit hovede om, hvad der kommer til at ske med mig. Både af gode og dårlige ting. Men jeg øver mig.

Jeg vil nemlig allerhelst være lige her.


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

Reklamer

2 comments

  1. jeanette Henriksen · november 13, 2017

    Synes det lyder som en god ide, det der med at leve i nuet..
    Jeg har brugt mange år på netop at øve mig i det.. Det er skønt når først man lige lære det..

    Håber du får en skøn uge.. Knus Jeanette ❤ – http://www.jeasblanketanker.dk/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s