Taknemmelighedsrunden #83

1. Min mormor har endnu engang overgået sig selv i indsamlingen af mønter, hun har i overskud efter indkøb og gav mig knap 800 kroner i 20’ere og 10’ere, da jeg i mandags kom forbi for at lave fiskefrikadeller til hende. #VerdensBedsteMormor

2. Fik endelig, efter knap to år, set min ældste veninde, som jeg har kendt siden 4. klasse. Og det var rart.

3. Dejlige Hanna fra Godthåb & Kaffe gav mig en opsang, et kram og fire crossainter, da jeg slog vejen forbi hendes hyggelige cafe i onsdags for at catche up. #Kram&Kage #AlternativtNavn

4. Den søde Linnea kom forbi til gulerodskage og podcastkreering – for ja, jeg går nemlig og brygger på min helt egen podcast, og jeg er spændt som en flitsbue over det.

5. Og senere tog jeg Linnea under armen og med til Torsdagsbar i mit journalistnetværk, hvor vi sammen med de andre dejlige damer drak øl, spiste nødder og grinede en hel del.

6. Og som om det ikke var nok slog vi til sidst vejen forbi Sliders for at spise burgere og grine en lille smule mere. #BurgerOgLinnea<3

7. Fredag passede jeg min dejlige kusiner, der introducerede mig til slimvideoer på Youtube og slik, der får ens ansigt til at se meget mærkeligt ud, når man spiser det. #BørnErSåMærkelige

8. Igår styrede jeg Slow Food Copenhagens instagram og Facebook under deres ostefestival Slow Cheese, og spiste mig samtidig så mæt og træt i ost, at jeg faldt i søvn lige så snart jeg lagde mit hoved på puden klokken 22.

9. Og i dag har jeg ligget under dynen, set serier, spist Ben&Jerry’s og skrevet artikler. Og lige om lidt skal jeg hjem til min brors søde kæreste og høre hendes podcast om min seje mormor og hendes kærlighedsliv. #SpændendeAlligevel


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

2 comments

  1. Helene Aspergerinformator · november 5, 2017

    Nydelige observasjoner!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s