Taknemmelighedsrunden #78

1. I mandags tog jeg på stranden for at sidde og glo lidt ud over vandet, lade solen skinne på mig og til sidst kaste noget i havet. Og det var rart. (Og yes, jeg kommer til at skrive om, hvad det var, jeg kastede i havet i denne uge, så keep following)

2. Min dejlige lillebror fyldte 25 år i tirsdags, og det fejrede vi med familiemiddag og virkelig mange voksengaver. For ja, han er sgu blevet virkelig voksen. #StoresøsterStolthed

3. Sagde goddag og tak til en mand, der gav mig sit visitkort, fordi han syntes min business lød spændende, og som godt kunne have brug for min hjælp. #DetGårFremad

4. Den hyggeligste cafe på Frederiksberg, Godthåb og Kaffe holdt et live talkshow i torsdags, hvor to meget interessante kvinder blev interviewet om deres meget anderledes liv. Og det gav mig lige lidt ekstra mod på min egen lidt uortodokse eksistens.

5. Fredag stod den på middag med mine dejlige trekløverveninder, som egentlig næsten, nærmest er mine ældste veninder efterhånden. Og aftenen fyldte mig helt op med kærlighed og fniselykke, fordi jeg kender to så fine damer.

6. Igår tilbragte jeg dagen som Gudmor, tante og veninde hjemme hos Min Louise, hvor vi hang ud, legede med hendes vidunderlige børn, lavede mad og til sidst spiste Ben&Jerry’s foran det nyeste afsnit af Grey’s Anatomy, og begge to nød at være blevet sådan nogle veninder, der kan være sammen på en måde, der minder lidt mere om en familie end om venindekaffedates. #Lørdagftw

7. Bedsteveninden har været på Grønland i over en uge og er derefter (på retfærdig vis) blevet indfanget af sin kæreste, hvilket har resulteret i, at jeg endnu ikke har set hende. Heldigvis sneg hun sig dog til at ringe mig op og lade mig fortælle hende alle mine bekymringer og glæder, inden hun tog ud for at fejre årsdag med manden i hendes liv. #VenindeGoals

8. Og i dag kom Verdens Bedste Anne forbi til kage og grin, og lige om lidt kommer min kære moder til aftensmad og søndagsserie. Så altså all in all er det hele ret godt lige nu.  #Søndagskærlighed


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s