Taknemmelighedsrunden #77

1. Fik efter over en uge uden hinanden endelig set Bedsteveninden i mandags, hvor vi begge fik hældt alt det gylle ud vedrørende livets nederenheder, som vi havde gået og gemt til hinanden. Og det var rart. Og da vi var færdige fik vi heldigvis også grint en del.

2. Havde Pizza-Anne på besøg til risotto og Tinder. Og selvom mit håb for menneskeheden endnu en gang blev gjort væsentlig mindre, var det stadig svært underholdende at tælle, hvor mange mænd, der har et billede af et barn, de skriver ikke er deres. #ViFalderIkkeForDen

3. Onsdag hang jeg ud med Min Louise og hendes dejlige mindstedatter næsten hele dagen. Solen skinnede, babyen grinende og vi fik sammen en virkelig god ide, som jeg glæder mig til at indvie jer i.

4. Torsdag havde jeg et åndssvagt godt møde med en ny kunde og var helt oppe at køre resten af dagen. Selv det, efter et infomøde hos Skat, at indse, at jeg på ingen tænkelig måde vil kunne finde ud af eller orker at ordne mine egne regnskaber, og derfor bliver nødt til at betale mig fra det, kunne slå mig ud.

5. Fredag til lørdag passede jeg mine søde kusiner og fik vist samtidig også spist cirka 100 kg sukker. #LængeLeveFredagsslik

6. Jeg fik sushi i igår. #TakTilJapan

7. Og i dag blev jeg officielt gudmor til Min Louises mindstedatter. Og det er jeg både taknemmelig for, beæret over og og virkelig glad i låget for. #DeSlipperAldrigAfMedMigNu


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s