Taknemmelighedsrunden #75

1. Bedsteveninden og jeg besluttede at fortsætte vores Game of Thrones mandage, nu bare med afsnit fra 1. sæson. #EndnuMereJonSnow #EndnuMereVenindekærlighed

2. Passede Min Louises dejlige Elise aka min kommende guddatter i onsdags og nød både virkelig at pludre, lege og kysse hendes små tykke kinder, men også at give hende tilbage til hendes seje mor igen og gå hjem til min singlelejlighed og spise aftensmad foran fjerneren. (Læs forresten mit (sat på spidsen) indlæg om ting forældre siger til ikke-forældre lige her)

3. Drak spontan kaffe med Pizza-Anne, og sammen dykkede vi ned i vores fælles kærlighed for lister og planlægning, da vi opdagede, at vi begge var gået i gang med at lave bullet journals. #NerdAlert

4. Og min egen bullet-journal har simpelthen gjort, at jeg har haft den mest produktive uge til dato i min lille biks, hvilket har gjort mig både lidt mere rolig indeni og ret så stolt. #GirlBoss

5. Var til torsdagsbar med mit netværk for unge, kvindelige journalister, og da jeg cyklede hjem i regnen med et look, der mindede lidt om Heath Ledgers Joker, følte jeg mig en lille smule mere tryg og tilpas over at vide, at jeg faktisk har et ret stort heppekor bag mig i min stræben på at få stablet en profitabel forretning på benene.

6. Fordi min mor med tiden er blevet Bedstevenindens københavnske mor, inviterede hun hende og mig hjem til middag i fredags, hvor den stod på gin&tonics, steg, rødvin og citronfromage. #PerfectFriday #MorErDenBedste

7. Drak øl og røg weekendcigaretter med min brors dejlige Josefine, hvor vi over øllene og gennem røgen fik grinet og talt om alt det, man ikke kan grine af, når resten af familien er der.

8. Besøgte min kære mormor igår, der havde bestilt stuvet hvidkål, og som til min store glæde havde ret mange kontanter liggende til mig. #MormorErDenBedste

9. Og i dag skinner solen for første gang i en fucking uge. Og lige om lidt skal jeg have nachos med ost sammen med en veninde. #Yaaaaasss


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s