Du ved du virkelig er single når

– Du altid har ting i køleskabet, der ikke rigtig passer sammen, som fx tre chilier, hvidvin på karton, chokoladebudding og otte pakker snøfler.

– Du alligevel altid formår at få skabt et måltid mad af noget af indholdet: Chilihvidvinssovs /suppe er slet ikke noget at kimse af. Og så med chokoladebudding med snøffeldrys til dessert. #Festmåltid

– Du kun har en dyne, og du gider ikke at dele den med nogen, skulle der være nogen, der gerne ville låne en. Hvilket der sjældent er.

– Du taler (læs; skændes) ofte med dig selv, når du forsøger at løse et problem, som fx hvorfor internettet ikke virker eller hvorfor vaskemaskinen lækker vand. Og det fører sjældent til noget godt.

– Du efterhånden kun har et par pæne trusser i kommodeskuffen, og du gider kun at tage dem på, hvis der helt sikkert er penis i sigte. #MormortrusserFTW

– Du ikke kan huske, hvornår du sidst har ladet som om, du var interesseret i, hvad en mand sagde om fodbold/biler/golf/playstationspil/togbaner/fyld selv ind.

– Du har malet alle dine møbler eller i hvert fald en af dine vægge babylyserød. Bare fordi du kan. #girlboss

– Du med samme begrundelse har købt 47 lysestager med varierende mængder af glimmer på sig.

– Du stadig bliver nødt til at ringe til din far, når du skal have hængt den gigantiske og originale Sex And the City plakat op, som du har slæbt med hjem fra tøsetur i New York.

– Du både ser det at tage en mand eller en sharwarma med hjem fra byen som en succes. Og samtidig er du lidt trist over, at de to ting sjældent kan kombineres.

– Du nogle gange overvejer at begynde til crossfit igen, så du kun vil have brug for at bestikke en person i stedet for to til at løfte dit køleskab ned fra 3. sal og ud på genbrugspladsen. Men så drikker du vin i stedet.

– Du dagen efter bander dig selv ihjel, fordi din cola kun er semikold af den gund, at du ikke kan finde ud af, hverken at få dit gamle køleskab ned af trapperne eller dit nye køleskab op. #DamnYouSpagettiArms

– Du overvejer at få at kat. Bare ligesom for at cementere det hele.

Skærmbillede 2017-08-26 kl. 01.05.25


Følg med i trivialiteter og store tanker på instagram og facebook 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s