Taknemmelighedsrunden #69

1. I mandags gik min og Bedstevenindens for fremtiden ugentlige Game of thrones aftale i gang. Og vi fyrede startskuddet af med hele to afsnit, ærtesuppe, virkelig meget bacon og banansmoothies til dessert. #ilovemondays

2. Tirsdag tog jeg min bror under armen og gik ud og spiste burgers, hvor tjeneren spildte øl på mig og derfor gav friturestegte ostestykker med chili mayo, (oh yes) og efter at have spist og talt og talt, gik vi ind for at se Dunkirk, som var ligeså god som alle de andre af Christopher Nolans film.

3. Onsdag besøgte min bror, hans kæreste og jeg min mor og papfar i deres sommerhus, hvor den stod på alt det, som sommerhusture skal stå på med. Nemlig steg, is, spil og valmuekigning. #sommeridanmarkforfaen

4. Torsdag lyttede jeg til jazz, spiste street food og havde grineflip og dybe snakke med Bedsteveninden i Verdenshjørnet på Nørrebro. #venindekærlighed

5. På trods af en forsinket bus og derfor et misset tog og mange, mange onde tanker og ord til Movia og DSB kom jeg afsted til Odense i fredags, hvor Don Draper havde stegt laks og hældt boblende vin op til mig.

6. Igår, lørdag hang jeg ud med min søde Kristina og hendes endnu sødere Wille, der snakker som er vandfald, men heldigvis siger virkelig mange søde, søde ting.

7. Og nu er jeg på vej mod København igen, og på Hovedbanen står Verdens Bedste Anne og venter på mig. Vi skal nemlig ud at spise. Og snakke. Om alt og intet. Men mest om alt. #endnumerevenindekærlighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s