Taknemmelighedsrunden #68

1. Trådte for alvor ind i min gudmorrolle, da jeg passede Min Louises lille, dejlige Elise i nogle timer, da hendes ligeså dejlige, men store Alma skulle starte i børnehave og derfor krævede sin mors fulde opmærksomhed.

2. Fik endelig set Pizza-Anne, som gav velkommen-hjem-fra-ferie-tikka masala i sin nye crib. #HunErMereEndBarePizza

3. Min bror og hans søde Josefine inviterede mig på snickerskage (som jeg sjovt nok endte med at komme til at stå og lave) og gyserfilm, chips, dyner, grin. Og det var både uhyggeligt og virkelig, virkelig hyggeligt.

4. Har passet Verdens Længste Kat i denne uge og er blevet begavet med utrolig meget kattenus.

5. Gik en lang tur med Min Louise og guddatteren i solskinnet i torsdags, hvor vi fik snakket om alle de vigtige ting. Og det var rart.

6. Holdt filmhygge med min mor og papfar, da de kom hjem fra sommerhus i fredags, og det var helt rart sådan at sidde der midt i familiens skød og spise indermad og se dårlige film på tv.

7. Har simpelthen været så heldig, at jeg har fået lov at se Min Louise hele tre gange i denne uge #louisespam, fordi hendes søde mor inviterede mig med på familietur til Nationalmuseet, hvor hendes søde far legede tourguide på ekspert vis, og jeg trådte tilbage i barndommen, da jeg tog lille Alma i hånden og gik ind på Børnemusset, hvor jeg selv har tilbragt utrolig meget tid som det meget nørdede barn, jeg var. #renlykke

8. Min lejlighed er blevet sig selv igen efter tre uger med håndværkere og malere. Efter hårdt slid og mange suk godt nok. Men stadig.

9. Igår tog min mor, mormor og papfar mig under armen og gik ud i regnvejret for at besøge min morfars grav, da han igår ville have fyldt 90 år. Og det var rart og hyggeligt, specielt da vi gik indenfor og væk fra regnen for at drikke kaffe.

10. Og så kom min veninde Rikke forbi igår aftes til en omgang bolo og lidt catching up. Og det var ganske enkelt den perfekte afslutning på en efterårslignende dag midt i juli.

ddsdsa

Dag 359, år 2 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s