Taknemmelighedsrunden #67

1. Min sødeste mor og min sødeste papfar kørte mig i mandags op til min sødeste tantes sommerhus, som jeg havde fået lov at låne for at lege skriveretreat i. Og det var simpelthen så hyggeligt at nå at hænge lidt ud med dem midt mellem min Grækenlandstur og mit skrivehi.

2. Det er rimelig svedigt at være i sommerhus alene, kan jeg hilse at sige. Også selvom der lige var et kort øjeblik hver aften, hvor jeg kom til at tænke på gyserfilmen The Strangers. 

3. Det er også rimelig lækkert at drikke rødvin og skrive bog, mens man ser solen gå ned over vandet.

4. Jeg har hørt lydbogen Fødselsdagsgaven af Sue Monk Kidd (hende, der skrev Biernes hemmelige liv) og den var virkelig god og fængende. Og det var en trøst, når nu jeg i rejseforvirringen havde glemt min herre gode bog, som jeg næsten ikke har kunnet lægge fra mig, da jeg var i Grækenland. Den hedder A little Life og er fantastisk.

5. Der er en Hansens Isbutik i Liseleje. Det synes jeg bare lige at jeg ville sige.

6. Selvom jeg synes, det har været svært og lidt hårdt at skrive på min bog, og selvom jeg slet ikke har fået skrevet ligeså meget, som jeg gerne ville have gjort, blev jeg en aften, hvor jeg stod med fødderne i vandet og kiggede på den helt perfekte lyserøde himmel sikker på, at jeg på den ene eller den anden måde nok skal få den skrevet. Og at jeg uanset vil komme til at blive helt og aldeles okay igen. Og det var rart.

7. Igår kom to af mine dejlige veninder på besøg og de tog solskinsvejr og rosé med. Og så gik vi på stranden, spiste is, grillede pølser, spiste kartoffelsalat og majskolber med smør og salt og så til sidst sammen på at solen gik ned. Og da jeg lagde mig til at sove, tænkte jeg på, at det da i grunden var helt utroligt, at man kunne få alt det gode ved sommeren på én enkelt dag.

8. I dag regner det så. Men jeg kan heldigvis godt lide regn. For det betyder brætspil, te og chokoladekiks. Også sammen med de sødeste to.

9. Og nu er jeg endelig kommet hjem til min ramponerede lejlighed, der er ved at blive behandlet for skimmelsvamp, og som jeg havde krydset fingre for ville være færdig, når jeg vendte tilbage, men som altså på ingen måde er det. Så nu tager jeg regnjakken på og går. Hjem til min mor og spiser aftensmad.

Dag 351, år 2 – Favoritten

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s