Fortællingen om At Være En Blegfis i Grækenland 

Såeh, det er tredjedagen i Grækenland, og jeg er allerede blevet solbrændt. Heldigvis ikke så voldsomt, men stadigvæk irriterende. En ny tendens er nemlig i de sidste par år opstået – jeg bliver kun solbrændt i pletter. Og bliver derfor altså også kun solbrun i pletter. Hvilket nu har mundet ud i, at jeg har fået et helt nyt kælenavn – Plet. 

Men udover pletterne og den ikke eksisterende wifi på hotellet, så går det ganske fantastisk her i Grækenland. Det er noget virkelig særligt over at være væk sammen, og Bedsteveninden, Kage-Anne og jeg nyder hinandens selskab gevaldigt og har nok også snart skræmt halvdelen af vores hotelnaboer væk med vores høje, grimme grin og vores sjofle samtaler. (Godt her ikke er så mange børnefamilier) 

Og lige nu ligger jeg på en solseng på en strand i Parga og lader det salte middelhavsvand tørre bort, mens jeg kigger på mine to veninder, der pjatter videre i vandet, og som tidligere i dag trøstede mig med store kram og store ord, da en ond tvivl om mit eget værd, skyllede ind over mig. En tvivl som nu er blevet skubbet væk af følelsen af lykke. 

Blege lår i Grækenland, dag 343, år 2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s