Taknemmelighedsrunden #65

1. Sendte mit første nyhedsbrev ud i denne uge, og det blev åbnet af alle på nær en på listen. Rimelig god statistik, hvis jeg selv skal sige det. Du kan melde dig til lige her, hvis du har lyst.

2. Bedsteveninden kom forbi til frokost og kærlighedserklæringer i tirsdags, og sad derudover troligt igennem et større modeshow, da min mor kom forbi senere på eftermiddagen med en masse tøj, hun følte jeg skulle prøve i anledningen af min kommende Grækenlandsferie. #sommertøjønskes

3. Og efterfølgende tog min kære moder mig med ud at spise, mother/daughter-style, og det var ganske, ganske rart at have hende helt for mig selv. Pizzaen fra Behov skal dog heller ikke underkendes. Den var superb.

4. Min Louise inviterede på middag, babykram (altså mig, der krammer hendes baby), og en forsinket fødselsdagsgave, som næsten fik mig til at tude. #venindekærlighed

5. Fik endelig prøvet den der California Kitchen sammen med Pizza-Anne og søde Rikke, som jeg ikke har set i alt for lang tid (Altså søde Rikke) Salaten var fin, selskabet awesome.

6. Mødtes med en dejlig, og endelig hjemvendt fra den store verden, coachingveninde til en stor og virkelig god flaske vin torsdag aften, og selvom ingen af os nåede hjem inden regnvejret brød ud, var det en virkelig, virkelig god aften.

7. Har været på retreat med den skønne og yderst vise og kloge Roxana Padmini igen i denne weekend, og er helt og aldeles opløftet og samtidig helt og aldeles brugt og træt. Tjek hende ud her.

8. Og nu skal jeg nyde den sidste aften i mit eget selskab, inden jeg i morgen drager til Grækenland med de skønneste damer i verden. Tænker at den blandt andet skal bruges på at gå ud og dufte lidt til roserne.

Dag 339, år 2

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s