Taknemmelighedsrunden #64

1. I mandags stod der den flotteste buket fødelsdagsblomster til mig, da jeg mødte ind på arbejde i Sofias Hus. Fyldt med store liljer, roser og pæoner. Og den står stadig smukt og dufter på min nye bogkasse, jeg fik i fødselsdagsgave. #gaveregn

2. Min lillebror og hans kæreste var begge oppe og foresvare deres bachelor og fik begge virkelig flotte karakterer. Og det skulle selvfølgelig fejres med kage i haven og champagne i glasset.

3. Var til to gange foredrag hos hende her, sammen med to forskellige veninder, og begge foredrag var virkelig gode og indsigtsfulde. Og jeg kommer til at fortælle meget mere om dem lige om snart.

4. Spiste romkugler (fra den bedste romkuglemager i byen – Godthåb og Kaffe) med Drengevennen, som jeg har fået set alt for lidt til i den sidste tid. Og selvom han fortalte mig noget meget svært og hårdt, midt mellem alle grinene, gjorde det bare vores venskab endnu tydligere og elskværdigt for mig. #menneskertrængermennesker

5. Bedsteveninden trak mig med til højskolesang, øl og buffet, og det var akkurat lige så hyggeligt, som det lyder. Også selvom vi slet ikke fik sunget Linedanser, som er min absolute favorite af alle højskolesangene.

6. Min dejlige Louise skulle i denne uge også forsvare sin bachelor og blev færdig som lærer med et kæmpe og flot 10-tal. Og det skulle selvfølglig også fejres. Med cremant og store kram. Grin og masser af gaver. #stoltmedstoltpå

7. Det går fremad med min lille biks, og i fredags havde jeg et virkelig godt kundemøde, med en virkelig dejlig dame, som jeg glæder mig til at komme i gang med at arbejde med. #girlboss

8. Hjalp Pizza-Anne med at flytte hjem til sin kæreste igår, (dog uden kæresten, da han var stukket til Bruxelles) og selvom mine arme i dag gør en smule ondt, var det mægtig hyggeligt. Specielt fordi vi købte much needed M&M’s i Ikea.

9. Don Draper var forbi igår, og det er jo altid hyggeligt med en mand i huset. Specielt en, der tit siger, at man er rigtig pæn. Og som kan nå ting, der står højt oppe. #winwin

10. Jeg inviterede mig selv på aftensmad hos min mormor her til aften, men tilbød så til gengæld også at tage den med selv. Og der er altså intet som at hygge sig med sin gamle og søde mormor på en solrig og blæsende sommersøndag.

Dag 331, år 2 – Fødselsdagsblomster

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s