Fortællingen om At Være Super Voksen Og Starte Sin Egen Virksomhed 

Jeg har skrevet en lille smule om det her på bloggen. At jeg har været ved at starte mit eget firma. Men udover det, har jeg ikke rigtig fortalt, hvad det går ud på. Jeg skulle lige have det hele klart. Lige være helt sikker. Lige føle, at det var rigtigt.

Og det gør jeg nu. Min hjemmeside er i luften, min facebookside ligeså, mit første nyhedsbrev ryger ud på mandag, og jeg har et kundemøde senere i dag.

Men hvad er det så, jeg laver, spørger du?

Jo, nu skal jeg fortælle dig det. I mit firma SoMeSoYou hjælper jeg hovedsageligt coaches, med tiden også psykoterapeuter og andre alternative behandlere, med at findes deres niche, deres vinkel og deres målgruppe. Og så skriver jeg deres tekster og står for deres markedsføring. Alt efter, hvor meget de har brug for hjælp, that is.

Derudover vil jeg i løbet af sommerferien også gerne i gang med et andet projekt, noget der har meget mere med coaching at gøre, end det her har. Men som de kloge hoveder råder en til, så tager jeg lige et projekt ad gangen. Det er nok alligevel smartest.

Min drøm er, at jeg kan bygge min karriere op på kommunikation og markedsføring, samt coaching, hvor jeg hovedsageligt holder workshops, foredrag og har et par en-til-en klienter. Samtidig med at jeg ved siden af, arbejder for Sofia Manning og står for hendes kommunikation. Og måske også en gang imellem skriver et par bøger, (i hvert fald en) og selvfølgelig blogger her på matriklen.

Der er lang vej igen, men jeg kan se det for mig. Jeg tror for det meste på det, og jeg vil det rigtig gerne. Jeg føler for nok første gang i hele mit liv, at jeg har fundet min rette hylde. At det er det her, jeg skal. Og jeg elsker, at jeg gør det selv. At det er så frit og åbent, og at jeg kan præge det i nye retninger hele tiden, hvis det er det, jeg vil.

img_5460

Dag 330, år 2  – Girlboss

Dermed ikke sagt, at jeg nogle gange ikke er ved at skide lidt i buskerne. For hvad nu, hvis det ikke går? Hvad nu, hvis jeg ingen kunder får? Hvad nu, hvis der er ingen, der har brug for mig og vil lytte til mig? Og ved jeg overhovedet, hvordan man gør det her?

Nogle gange, når jeg læser det, jeg har skrevet på min hjemmeside, tænker jeg, at det lyder meget klogt og voksent. Og at jeg da på ingen måde rent faktisk kan finde ud af, at udføre de ting, jeg sælger. For altså, helt ærligt – hvem fanden tror jeg egentlig, at jeg er?

Men så er det, at jeg endnu engang læser, hvad det helt præcis er, jeg tilbyder. Deler det op, kigger på alle elementerne, og finder så ud af, at jo, det kan jeg faktisk godt. Jeg er nemlig mega dygtig. Mega klog. Og mega sej. Og jeg skriver pisse godt. Så nå!

Og heldigvis er det et meget omkostningsfrit virke, jeg har sat i gang. Jeg bruger min tid på det, men næsten ingen penge. Og selvom jeg er ret fattig lige nu, og virkelig ville ønske, at jeg havde nogle flere gryn at gøre godt med, så kommer jeg ikke til at gå nedenom og hjem, hvis det tager noget tid, før jeg begynder at tjene ordentlige penge.

Så alt i alt er jeg glad. Og spændt. Og håbefuld. Alle jeg kender er stolte. Det venter jeg dog selv lidt med. Sejheden derimod, den føler jeg. Voksenheden….. den kommer i hvert fald snigende. I hvert fald, når jeg tager min nyindkøbte businessbuks på.

 

 

5 comments

 1. Preben Steen Nielsen · juni 23, 2017

  Alle med respekt for sig selv ejer en nyindkøbte businessbuks ❤
  Kjempefint tillykke, seje – og rigtig god weekend!

  Kram P.

 2. Marianna · juni 23, 2017

  Sej er du, og sød, dygtig, sjov og klog – det er sjældent at alt det er tilstede på én gang.
  You Rock!
  Med eller uden bukser 😉

 3. Pingback: Fortællingen om kærlighed |

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s