Taknemmelighedsrunden #63

1. Min mor gav mig aftensmad, jordbær med fløde og en regnponcho, da jeg sidste mandag lagde vejen forbi Brønshøj til familiehygge. Og det var hyggeligt.

2. Var henne og prøve den frodige kvindekjole, som min mor har insisteret på at give mig, og denne gang tog jeg Bedsteveninden med som dommer. Hun dømte den perfekt, så jeg overgav mig.

3. Holdt endnu et oplæg om min business (som jeg stadig ikke har fortalt, hvad drejer sig om herinde. Undskyld. Skal nok) Og det gik rigtig godt, og jeg glemte slet ikke, hvad jeg skulle sige og fik endda ros. Og mange interesserede. #yayme!

4. Bedsteveninden og jeg tog på skulkeshopping (vi gik tidligt fra arbejdet for at shoppe tilbudsvarer, og med tidligt blev den nok 15.30, før but still) og der findes altså intet bedre end shoppekvalitetstid, som bliver efterfulgt af burgerkvalitetstid.

5. Er endelig kommet i gang med at læse bøger igen, og denne her er fantastisk, hvis man godt kan lide USA, gamle dage og forældreløse børn.

6. Jeg havde, som nogen af jer måske har opfattet, fødselsdag i søndags. Og det blev fejret med brunch sammen med min søde familie og derefter med middag sammen med de tætteste veninder, der alle kom med fine gaver, kærlighedsfyldte kort og masser af kram. Og dermed var det at fylde 28 slet ikke så slemt, som man kunne have troet. Specielt fordi, jeg havde lavet karamelbudding. Det var ret lækkert.

Dag 325, år 2

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s