Taknemmelighedsrunden #62

1. Jeg er begyndt at gå aftentur med god musik i ørerne, og det er noget af det dejligste i verden. Jeg går og går. Også midt ud i sommerregnen.

2. Pizza-Anne kom forbi og havde taget hvidvin med, fordi vi skulle fejre, at hun endelig har fået afleveret sit speciale. Så det gjorde vi. Med aftensmad, den førnævnte vin og et afsnit af Love. #perfekthed

3. Jeg slog vejen forbi min veninde Michala, som er den største shopper i verden, men også den største udsmider af tøj, hun ikke længere går med. Og derfor scorede jeg mig lige et skjorte og en nederdel, inden jeg gik hjem.

4. Holdt oplæg om min forretning, (som jeg lover at fortælle mere om lige om lidt. Jeg skal nok) og selvom jeg glemte alt, hvad jeg havde planlagt at sige og i stedet sagde noget andet, så gik det godt = der var fire, der kom hen og spurgte mere ind til, hvad jeg kan og vil og 10, der skrev sig op til mit nyhedsbrev. (Note to self; 1. Lav et nyhedsbrev. 2. Find på noget at skrive i dit nyhedsbrev) #bosslady

5. Hele ugen har vi prøvesmagt karameller på arbejdet, fordi der evt., måske, vistnok skal sælges karameller i kursistcafeen. #drømmejob

6. Min mor gav aftensmad i fredags. Og jordbær med fløde. Og en mandelcroissant. Og masser af ros, ikke mindst. #dejligtmeddejligtpå

7. Hang ud med de dejligste to, Bedsteveninden og Kage-Anne igår aftes, hvor fejrede, at vi endelig har fået bestilt vores ferie til Grækenland. Og det gjorde vi selvfølgelig med mad fra LeLe og rosé. Det der græske får vi jo, når vi kommer derned.

8. Har været på det mest vidunderlige kursus/retreat i denne weekend, med denne fantastiske mand, jeg lidt bare har lyst til at følge rundt i verden, så noget af hans visdom evt. drysser af på mig. Et retreat, hvor jeg endelig er kommet tæt nok på til at lugte friheden, tilgivelsen og det at kunne give endeligt slip. Mere om det i næste uge.

Dag 315, år 2 – Girls Night

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s