Taknemmelighedsruden #61

1. Var til den hyggeligste reunion med mit gamle coachhold, og var helt varm om hjertet og i kinderne, da jeg cyklede hjem i den lune sommeraften.

2. Fik taget billeder til min firmahjemmeside, som jeg nok skal skrive mere om, når hjemmesiden er helt klar. Og selvom det var lidt ubehageligt at få taget en masse billeder, er jeg nu ret godt tilfreds med resultatet. I kan forresten også få taget nogle fine billeder og samtidig støtte en god sag lige her.

3. House of Cards er tilbage på Netflix. Jeg gentager House of Cards er tilbage på Netflix.

4. Svingede forbi min Louise og hendes dejlige døtre til aftensmad og leg, også selvom jeg ikke egentlig ikke er særlig god til at lege. Spisning af Louises lækre aftensmad klarer jeg derimod altid til et 12-tal.

5. Var på 4. modul af min Mastercoachuddannelse og kørte hver dag derfra helt høj og helt træt. Men allermest bare inspireret.

6. Cykler for tiden rundt med et mærkeligt smil på læberne, mens jeg kigger op og rundt på alt det grønne, der gør København endnu smukkere, end den plejer at være.

7. Spontan vin, grin, mandesnak og fremtidssnak i fælledparken med min Anna.

8. Øl, burgers og kloge-åge-snakke med den dejligste lillebror igår på Nørrebro Bryghus, (der dog mistede lidt af min respekt, da de åbenbart ikke serverer ketchup til deres burgere – wtf?)

8. Regn på en søndag = Nattøj og Netflix.

Dag 308, år 2 – Grønne København 💚

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s