Taknemmelighedsrunden #60

1. Fik afsluttet et begyndende skænderi med Bedsteveninden blandt syrener og under solskin i Ørstedsparken. Et skænderi som nærmest ikke nåede at gå i gang, og i stedet blev afløst af søsterlignende kærlighed og en lyst til bare at sidde og glo lidt på hinanden. Tænk at man kan have det sådan med en veninde.

2. Har fået gjort et stort indhug i arbejdet med min virksomhed, også selvom jeg stadig mangler en masse og ikke helt har styr på alting. Specielt ikke min hjemmeside, som driller noget så voldsomt. Men det bliver godt, det er jeg sikker på.

3. Var til Kunsten at Flirte hos den seje og søde Marianna Demant, og selvom jeg fik det lidt stramt, da vi skulle danse en følelse, cyklede jeg alligevel derfra med kriller i maven og faktisk også en lidt større lyst til at danse.

4. Drak et glas velfortjent rødvin med Morher aka min Louise en sen aften, mens vi fnisede og lo af noget, jeg ikke rigtig kan huske, hvad var, men som stadig sidder i kroppen og lugter lidt af venindelykke- og kærlighed.

5. Var på gåtur, cafetur og på brudekjolejagt-tur med min mor, som også havde overskud til at finde en kjole til mig. Nu skal jeg bare lige forene mig med, at den er meget kvindelig. Som i femme fatal agtig kvindelig.

6. Den lilla-elskende Amalie har gloet forelsket på syrenerne og alle de andre blomster i denne uge, og må vist konstatere, at jeg er helt og aldeles forårskulret.

7. Lavede stegt flæsk med persillesovs til min kære mormor og min søde tante. Og det var præcis ligeså godt og hyggeligt, som det lyder.

8. Kage-Anne tog mig med i Tivoli for at se Medina til Fredagsrock, og selvom Medina besvimede på scenen, var det den hyggeligste aften i lang tid. Sommeraftener, Tivolis hvinende lyde og skrålsang am i arm.

9. Tilbragte hele dage igår i min mors have på en liggestol og med en bog i den ene hånd og en kold øl i den anden.

10. Og nu er det Bedstevenindetid igen. Den bedste tid, der findes.

Dag 301, år 2 – Lilla lykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s