Taknemmelighedsrunden #59

1. Jeg taler ret meget om coaching, selvudvikling og personlighedstyper til dem omkring mig, der gider at lytte. Og egentlig også dem, der ikke rigtig gider. I mandags talte jeg igen, igen om sidstnævnte, da min mor gav middag til min bror, hans kæreste og jeg. Og derfor var det en lille (stor) fryd, da både min bror og hans kæreste ikke længere kunne holde ud at høre mere om Enneagramtyper uden at vide, hvad de selv var, og derfor tog en test, som jeg længe har anbefalet dem at tage. Og en endnu større fryd var det, at jeg fik bekræftet, at jeg havde haft ret om bror all along. #muhahaha

2. Ja, jeg kan godt lide at putte folk i kasser. Så ved man jo, hvor man har dem. Og hvad, der er bedst at sige, når de er sure.

3. Jeg har arbejdet ret meget i denne uge, men på intet tidspunkt har jeg tænkt, at jeg hellere ville lave noget andet. #joblykke

4. Var til businesssparringsmøde i min fagforening og fik et “Det ser vist ud til, at du har meget godt styr på det” med på vejen. Og det var sgu meget rart. Lover forresten, at jeg nok snart skal fortælle jer om, hvad det er, jeg går og brygger på.

5. Spiste spontan toast og is sammen med Kage-Anne i torsdags, da sommeren fucking endelig kom til Danmark. Og da jeg kørte hjem med alle mulige forskellige slags kulhydrater i maven, og så på sommersolen, der gjorde himlen helt lyserød var jeg rimelig meget lykkelig. #venindeogsommerkærlighed

6. Fik også endelig set den dejligste Louise i denne uge. Og fik samtidig en glædelige nyhed, som jeg er virkelig stolt af og som fylder mig rimelig meget med kærlighed, når jeg tænker på det. 

7. Skulle holde møde med en kommende praktikant på arbejdet, og følte mig meget voksen og lidt mærkelig tilpas over at sidde på den anden side af bordet. Men så igen – det var også ret fedt lige pludselig at være blevet sådan en type.

8. Synes lige jeg endnu en gang vil nævne det der psykogode vejr, der ramte Danmark torsdag og fredag, og som stadig hænger lidt ved.

9. Min Sofie kommer om lidt og spiser aftensmad. Og vi skal have dahl. #lovemedlovepå

tak

Dag 293, år 2 – Sommer i København

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s