Taknemmelighedsrunden #58

1. Har fået trænet og lært en masse mere om coaching på masterniveau i denne uge, og det har både givet ro og har skabt tumult. Så det er præcis, som det skal være og altid plejer at være.

2. Har faret frem og tilbage til møder nærmest alle dage, og har derfor følt mig meget voksen og businessagtig. Også selvom det har betydet, at jeg på grund af alle møderne ikke rigtig har fået lavet så meget andet.

3. Var til et “Brug din stemme ordentligt” event hos Journalistforbundet tirsdag morgen sammen med søde Linnea, som efterfølgende over en kop kaffe spurgte om jeg da ikke ville holde tale på Røst festivalen næste weekend. Så det skal jeg nu. Du kan komme og høre mig lørdag d. 27. maj.

4. Havde Bedsteveninden til middag og vin tirsdag aften lige efter, at endnu en af Fodboldfyrens damer meldte sig på banen. Og det var rart at have hende ved hånden lige efter det. Specielt fordi hendes syn på hævn er meget… konservativt.

5. Apropos Fodboldfyren, så mødtes jeg med en af hans medstuderende fra dengang, han læste i Odense, og det var også ganske rart og hyggeligt. Specielt fordi hendes syn på Fodboldfyren…minder meget om mit eget.

6. Spiste mig mæt i burgers og sundaes sammen med Kage-Anne, i torsdags (som jeg btw lige vil pointere altså har en af de smækreste kroppe, jeg længe har set, også selvom hun elsker kage) og det var en af de aftener, hvor min perlelatter kunne høres langvejs fra. Altså fordi det var virkelig hyggeligt og sjovt.

7. Fredag fik jeg talt med Fodboldfyrens Kvinde Nummer 4, og det var som det plejer at være i sådanne situationer, både ganske brugbart og ganske hyggeligt. Så tænker umiddelbart, at jeg i det mindste må give ham det, at han indtil videre kun har formået at finde kvinder med både humor og intelligens at være mig langvarigt utro med….

8. Fredag var også dagen (eller aftenen) hvor jeg slog Drengevennen ikke en, ikke to, men tre gange i petanque. Hvilket var aldeles underholdende. Og hyggeligt.

9. Lørdagen tilbragte jeg mest på langs. Først i min egen sofa, mens jeg så Sense8, som seriøst bare er en monstergod serie, og derefter på Kage-Annes sofa, mens vi så Eurovision og spiste oceaner af slik.

10. Og i dag har jeg gået tur og nydt vejret. Tænkt gode tanker og glædet mig over, at jeg for det meste er glad, ja nærmest lykkelig. Og så har jeg også taget et billede af de her mælkebøtter.

Dag 289, år 2 – Mælkebøtteland 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s