Taknemmelighedsrunden #54

1. Min kære moder inviterede mig på middag og senere kirsebærtræskigning dagen inden, hun tog mod Caminoen for at gå den sidste del af den sammen med min papfar. Og selvom det var pissekoldt at kigge på kirsebærtræer, var det pisse hyggeligt at gøre det med min mor.

2. Bedsteveninden havde brug for at nyt skrivebord, og jeg manglede stearinlys. Så vi tog selvfølgelig i IKEA for at spise kødboller. Og prøve samtlige sofaer og senge. Og til sidst, lige inden lukketid, fik vi taget os sammen til at finde de der ting, vi kom for at købe.

3. Jeg passer Verdens Længste Kat indtil næste torsdag. Og selvom han nogle gange kigger på mig med foragt i øjnene, ligger han for det meste lige ved siden af mig og spinder ind i mit øre.

4. Jeg har hængt ud med min dejlige bror i nærmest to hele dage, da han også kom forbi Verdens Længste Kat for at bo et par dage, og det har været fantastisk rart og næsten ligesom, da vi begge boede hjemme, og min mor lod os være alene hjemme en weekend med et fyldt køleskab og penge til pizza. (Da vi selvfølgelig var gamle nok til at være alene hjemme i en weekend. No mommy shaming her)

6. Jeg er gået totalt i påskeferiemode, og en af dagene rykkede jeg mig ikke rigtig væk fra sofaen, det Suitsmaraton, jeg har haft kørende og katten. Altså bortset fra, når jeg skulle hente flere chips i køkkenet.

7. Min kære, dejlige onkel døde for tre år siden og ville den 14. april være fyldt 54. Derfor tog jeg med min mormor, min bror og min tante afsted til kirkegården for at lægge en blomst og sige tillykke. Og derefter tog vi på cafe for at spise frokost og blandt andet tale om, hvor dejlig min Onkel Thomas egentlig var.

8. En af Fodboldfyrens gamle medstuderende skrev til mig forleden og fortalte, hvor ked af det hun var over, at hun godt havde vidst, at der var noget sketcky over ham, men aldrig havde sagt noget til mig, selvom vi sås engang imellem. Og det var virkelig rart at høre fra hende, da det endnu engang bare bekræfter, hvor stort et svin han er, og at det aldrig har været mig, der var den skøre.

9. Igår inviterede min dejlige Louise mig på tre-retters middag, og det var så hyggeligt, så rart, så dejligt og virkelig god mad.

10. Og i dag holder jeg påskeaftensmad. (Der var ingen, der havde tid til påskefrokost) Og jeg glæder mig.

Dag 255, år 2 – Lyserøde venskaber

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s