Du Ved Han Er En Douche Når #2 

Sidste år skrev jeg den første af sikkert mange douchelister. Og den blev modtaget med applaus, fantastiske kommentarer og er til dato stadig det mest læste blogindlæg i bloggens historie. Nu har jeg så skrevet nummer to i rækken. Og den kommer her

Du ved han er en douche når;

– Han har en Tinderprofl. Og er kærester med dig.

– Du siger til din bolleven, at I da snart skal ses, hvortil han svarer, at du ikke bør lægge alt ansvaret omkring dit sexliv over på hans skuldre.

– Når han insisterer på, at han bliver nødt til at gå i swingerklub for at blive seksuelt tilfredsstillet, fordi du har taget på.

– Han dropper dig og begrunder det med, at han har fundet ny, som bare er the one og som han drømmer om hver eneste nat.

– Han kommer dig i munden uden at spørge.

– Han har været dig utro, og sletter dig derefter fra facebook med den undskyldning, at facebook jo ikke er en “Big deal”.

– Du er den, der hiver de fleste penge hjem, og er derfor en dag nødt til at tage på forretningsrejse med dit arbejde – han takker dig ved at tage i byen med fire smukke piger, mens du er væk. Og den eneste grund til, at du får det at vide er, fordi hans egne venner fortæller dig det.

– Han aldrig gør noget for dig. Nogensinde.

– Du konfronterer ham med, at han har bollet en anden kvinde i jeres fælles seng og hans forsvar er, at det jo kun skete to gange.

– Han glemmer din fødselsdag på trods af, at I har fødselsdag samme dag.

Læs også “Du Ved Hun Er En Kælling Når” her. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s