Du Ved Han Er En Douche Når #2 

Sidste år skrev jeg den første af sikkert mange douchelister. Og den blev modtaget med applaus, fantastiske kommentarer og er til dato stadig det mest læste blogindlæg i bloggens historie. Nu har jeg så skrevet nummer to i rækken. Og den kommer her

Du ved han er en douche når;

– Han har en Tinderprofl. Og er kærester med dig.

– Du siger til din bolleven, at I da snart skal ses, hvortil han svarer, at du ikke bør lægge alt ansvaret omkring dit sexliv over på hans skuldre.

– Når han insisterer på, at han bliver nødt til at gå i swingerklub for at blive seksuelt tilfredsstillet, fordi du har taget på.

– Han dropper dig og begrunder det med, at han har fundet ny, som bare er the one og som han drømmer om hver eneste nat.

– Han kommer dig i munden uden at spørge.

– Han har været dig utro, og sletter dig derefter fra facebook med den undskyldning, at facebook jo ikke er en “Big deal”.

– Du er den, der hiver de fleste penge hjem, og er derfor en dag nødt til at tage på forretningsrejse med dit arbejde – han takker dig ved at tage i byen med fire smukke piger, mens du er væk. Og den eneste grund til, at du får det at vide er, fordi hans egne venner fortæller dig det.

– Han aldrig gør noget for dig. Nogensinde.

– Du konfronterer ham med, at han har bollet en anden kvinde i jeres fælles seng og hans forsvar er, at det jo kun skete to gange.

– Han glemmer din fødselsdag på trods af, at I har fødselsdag samme dag.

Læs også “Du Ved Hun Er En Kælling Når” her. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s