Taknemmelighedsrunden #52

1. Hov. Så gik der lige et år med at skrive taknemmeligheder. Lidt vildt alligevel. Men mest bare dejligt, opløftende og skønt. Tænk at jeg, på trods af alt, har kunnet finde ting at være taknemmelig for i hele 52 uger. Det er jeg meget taknemmelig for.

2. Pizza-Anne er kommet hjem fra Canada, og det fejrede vi med hakkebøffer med karameliserede løg og GIRLS. #kødmandag

3. HAR I SET DET DER MED AT DET ER BLEVET FORÅR? VILDT NOK.

4. Jeg har fået ros af chefen, som synes jeg gør det virkelig godt. Og derfor er virkelig glad for, at jeg er der. Og så bliver jeg så glad. For jeg er nemlig virkelig glad for at være der. Bare se her. #gladtosse

5. Min lillebror inviterede min mor og jeg på middag i onsdags, og det var både hyggeligt, sjovt og lidt skørt. Hyggeligt og sjovt, fordi de er de hyggeligste og sjoveste i min familie, på nær min mormor, og skørt fordi jeg på en eller anden måde nåede at blive liiidt små tipsy af vinen til maden.

6. Torsdag stod den på rødbedetærte, chips og hårnus med Bedsteveninden, og det var skønt. Fordi altså, det behøver jeg vel ikke rigtig at forklare, gør jeg vel?

7. Og fredag drak jeg vin i solen på Granola med min veninde Sofie, og en ældre og meget fornem herre, som sad ved siden af os på de sparsomme pladser ude foran. Og det var ganske enkelt helt fantastisk. Man kan nemlig lære meget af levemænd med lommetørklæder i brystlommen og en hang til drinks opkaldt efter Hemmingway.

8. Og hele weekenden, på nær lørdag aften, hvor jeg drak vin med Bedsteveninden og Kage-Anne, har jeg været på retreat i Sofias Hus. Et retreat afholdt af den fantastiske Roxana Padmini, som når jeg hører hende tale om livet og om kærligheden, mest af alt får lyst til at spørge om, jeg ikke godt må følge med hende rundt i verden, så noget af hendes visdom eventuelt kan drysse lidt af på mig. Retreatet hed Opening the heart, og handlede om alt det, jeg for tiden kæmper lidt (meget) med. Nemlig at åbne op, give slip og at tro på både mig selv og på, at der findes folk (mænd) derude, der faktisk gerne vil en (mig) det godt. Du kan læse mere om Roxana og hendes visdom her.

Dag 247, år 2 – Åbner hjertet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s