Taknemmelighedsrunden #50

1. I denne uge tog min seje papfar afsted på en 5 uger lang tur for at gå Caminoen, og inden han gjorde det, holdt vi naturligvis farvelmiddag med ham. En middag som blev afsluttet med, at han og min mor viste os alle deres billeder fra deres nylige tur til Madeira. En fremvisning, der gik fra pligt til tåretrillende latter, da de mange snapshots af min mor med mærkelige ansigtsudtryk, som han undervejs havde taget tonede frem på skærmen.

2. Holdt en spontan vinaften med min veninde Anna i torsdags, hvor vi fik grinet og sladret og talt og tænkt. Og det er altid godt. #venindevinftw

3. Tog Drengevennen under armen og gik ind for at se den nyeste 50 Shades film, da vores “Dårlige Film Klub” ikke var blevet plejet nok her på det sidste. Det blev den så i den grad i fredags. Og det var skønt.

4. Igår kom min gudmor og fætter til brunch, og det var virkelig rart at se og være sammen med dem begge, (og min mor, bror og svigerinde) og ikke mindst at gå amok i overdådig hjemmelavet brunch-buffet. #familiebrunchftw

5. Det var også igår, at jeg tog til Odense for at besøge min veninde Kristina og hendes vidunderlige søn, Wille, der fik mit hjerte til at smelte pænt meget, da han tog mig i hånden, mens vi så Basil Mus, og nærmest ikke gav slip, før den var slut.

6. Og i her om ikke særlig længe tager jeg lige et smut forbi Don Draper, når nu jeg alligevel er i H.C Andersens fødeby. Og det tænker jeg sgu nok også bliver ret godt. #bollevennerftw

Dag 231, år 2 – Palads, filmklub og venskab


 

2 comments

 1. Julie mitzie · marts 22, 2017

  Kære Amalie.
  Jeg fandt din blog i går, og det er jeg MEGET glad for! Jeg er i gang med at læse den fra ende til anden, for hvor skriver du smukt. Hvor er du inspirerende og sej at du tør dele så meget af dig. Du virker som en helt fantastisk person!
  Knus fra Julie

  • Amalie Frøkjær-Rubbås · marts 22, 2017

   Kære Julie,
   Tusind tak for dine søde, søde ord. Hvor bliver jeg glad! Dejligt at du har lyst til at læse med, det betyder rigtig meget.
   Velkommen til!
   Kh Amalie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s