Ting Jeg Virkelig Ville Ønske, Jeg Var God Til

1. At pifte. Det er bare så fedt at kunne, men min mund kan ligesom kun lave sådan nogle fesne hvisle lyde. Til gengæld kan jeg fløjte helt vildt højt. Og irriterende.

2. Regne. Og bare sådan have en generel forståelse for matematik. Men det har jeg ikke. Som i overhovedet ikke, hvilket ofte resulterer i akavede situationer, som når veninder brokker sig over ekspedienters langsommelighed ved at sige ting som;
“Alle, ALLE, ved da at 75 x 2 giver 150. Det er der da INGEN, der behøver at regne efter på”, og jeg så selvfølgelig fnyser forarget med, og samtidig laver en mental note om førnævnte regnestykke.

3. Parallelparkere. Nøj, hvor ville jeg altså bare virkelig gerne være god til det.

4. Spille guitar. Jeg kunne godt lidt en gang, og det handler jo egentlig nok bare om øvelse vs. dovenskab. Men jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne spille andet end introen til Smoke on the water.

5.  Læse kort. Jeg fatter dem virkelig ikke. “Hvor skal vi hen?”, spørger føreren af bilen. “Øhm, op ad?”, svarer idioten i passagersædet (mig).

6. Åbne øl med en lighter. Det er bare så overskudsagtigt coolt. Og bad ass.

7. Hænge ting op ved hjælp af en boremaskine i stedet for syv fejlagtige forsøg med en hammer og ligeså mange huller i væggen.

8. At holde masken. Jeg er den værste prankster i verden = Det er fysisk umuligt for mit ansigt at lade være med at afsløre joken. Til gengæld er jeg virkelig god til at lyve, når noget ikke er for sjov, hvilket egentlig er lidt disturbing….

9. At løfte tunge ting. Jeg gider bare ikke rigtig løfte tunge ting for at blive god til at løfte flere tunge ting.

10. Høflighedsfraser. Jeg fucker altid op i dem og bytter rundt på velbekomme og selv tak, og ønsker folk en god weekend på en tirsdag og mumler ting, der lyder som noget, jeg har hørt andre sige, men som jeg ikke helt er sikker på, hvad var og i hvilken sammenhæng, det er rigtigt at sige det. Jeg slår altså stadig et slag for bare at vinke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s