Taknemmelighedsrunden #48 Og #49

Sidste søndag lå jeg og havde meget, meget ondt af mig selv. Og derfor kom der ingen Taknemmelighedsrunde på bloggen den dag. Men der skete stadig rigtig mange gode ting, som jeg var og er taknemmelig for i den uge, så derfor kommer der i dag en kombirunde bestående af taknemmeligheder fra de sidste to uger.

1. Jeg har været med Kage-Anne inde for at se Daniel Rye holde foredrag om, hvordan det var at være gidsel hos Islamisk Stat, og det var rimelig vildt at høre. Og jeg skal derfor nu helt sikkert læse bogen om ham, skrevet af Puk Damsgård, som har stået i min bogreol siden i sommer.

2. Jeg har set min kære, søde mormor to gange inden for de sidste to uger. Første gang til en af vores cirka månedlige mormor-middage (Jeg kommer og laver mormor mad til min mormor, og min mormor betaler gildet) og senest til hendes 82-års fødselsdag, hvor hun tog hele familien ud for at spise sushi ad libitum. Et risky move i vores buffet-elskende familie, der da også nærmest måtte trille hjem for at få lagkage til dessert.

3. Jeg er for alvor kommet godt i gang med mit nye arbejde, og synes det er mega spændende, helt vildt sjovt og ret fantastisk. Især når jeg, som en anden cool og klog journalisttype, helt seriøst sidder og rådgiver omkring mediestrategier, SoMe-tendenser og andre meget voksne og seriøse ting. Og så rent faktisk kan finde ud af det og tilmed får ros. Rimelig sweet alligevel.

4. Bearnaiselogen blev endelig samlet igen. Til rødt kød, sovs, vin og penissnak. Og det var fantastisk. Også selvom jeg ikke rigtig kunne høre så meget eller smage det store på grund af førnævnte onde, onde sygdom, som jeg trods en værkende krop og syngende hoved valgte at skide på, fordi jeg fandme ikke går glip af bearnaise. Nogensinde.

5. Apropos sygdom, så må jeg bare sige, at jeg har nogle ret fantastiske veninder, og et styks mor, der når en ynkelig Amalie ringer og hikster i telefonen, kommer forbi med proviant, ringer og spørger hvordan det skrider frem eller sender grimme selfies fra den anden side af verden af, bare så jeg kan komme i et lidt bedre humør.

6. I fredags fandt vejret heldigvis endelig ud af, at det altså teknisk set og rent faktisk er blevet forår. Og det skulle selvfølgelig fejres. Med kaffe ved søerne. Snak og fnis. Frokost i Torvehallerne. Og shopping og rabarbersodavand. Alt sammen med to af de bedste A’er i verden.

7. Igår blev så til gengæld tilbragt på langs. Først på min egen sofa, og senere hen på min veninde Rikkes, sammen med Kage-Anne, hjemmelavede burgere, virkelig meget dip, lidt chips og selvfølgelig bland-selv-slik. Og det var ganske enkelt helt perfekt.

8. Og i dag har jeg arbejdet. Set ud ad vinduet på forårslyset. Rent rundt i nattøj. Set Suits på Netflix. Og drukket kaffe med min veninde Sofie, som altid får mig til at grine og til at tænke lidt ekstra. Alt er godt.

Dag 224, år 2 – Forår 💕

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s