Taknemmelighedsrunden #47

1. Pizza-Anna gav i denne uge chili con carne, og lagde hus til et længere tv-maraton, der blev skudt i gang med det nyeste afsnit af GIRLS og afsluttet med det sidste afsnit af De unge smukke piger. Og der findes altså næsten ikke noget bedre end at hvile hovedet på skulderen af en god veninde, mens vinden rusker udenfor og vores helt ens hyggesokker varmer os om tæerne.

2. Efter 19 dage, N-I-T-T-E-N dage fik jeg og Bedsteveninden endelig set hinanden igen. Og det var virkelig rart. Og virkelig skønt. Og virkelig dejligt. Specielt fordi hun lavede brunch til mig og gav mig et helt vildt langt kram.

3. Jeg har i denne uge hjulpet til, til to workshops i Sofias Hus, begge afholdt af helt vildt seje og dygtige Roxana Padmini, og det har været sindssygt spændende at se, hvordan man ud af ganske lidt blandet med en masse viden kan få folk til at se tingene i et nyt lys.

4. Jeg så den lækreste mand på en cafe for et par dage siden, og selvom alle mine stalking skills indtil videre ikke har båret frugt, så er jeg bare glad for, at jeg på trods af alt heldigvis ikke er blevet helt blind, når det kommer til mænd. Og det er jo meget godt.

5. I torsdags hjalp jeg en god veninde med noget virkelig svært. Noget rigtig hårdt, og noget som jeg for alt i verden ville ønske jeg kunne få til at forsvinde. Og selvom der nærmest ikke er noget godt at finde i sådan en situation, og selvom jeg ville ønske for hende, at det aldrig var sket, så er jeg alligevel glad for at mærke al den kærlighed, der er mellem os og det faktum, at jeg trods alt kunne gøre en lille smule for hende. Og det er jeg meget taknemmelig for.

6. Bedsteveninden jetter rundt i verden hele tiden, og selvom hun lige var kommet hjem, skal hun i dag afsted igen for kun at komme hjem i to dage, før hun igen sætter sig ombord på et fly og rejser virkelig langt væk i virkelig lang tid (læs: tre uger. Men det er virkelig lang tid i bedstevenindestandarder) Heldigvis fik jeg lov til at nyde hende og en fastelavnsbolle igår, helt alene. Bare mig og hende. Og det var tiltrængt.

7. For senere på aftenen ankom flere dejlige veninder og drak vin og gjorde sig klar til seje Saras 30-års fødselsdagsfest, hvor vi alle sammen drak os rigtig fulde og dansede rigtig grimt. Og det var faktisk nærmest ligeså tiltrængt.

8. Og i dag på denne tømmermændsramte dag, skal jeg snart rejse mig fra sofaen, hvor jeg har befundet mig de sidste mange timer og set Lion (som er virkelig god og virkelig hjerteskærende), og så skal jeg hjem til min dejlige bror, der laver aftensmad til mig. Og jeg glæder mig.

Dag 166, år 2 – Farver i Sofias Hus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s