Taknemmelighedsrunden #46

1. Den nye sæson af GIRLS er startet og i mandags så jeg det første afsnit sammen med Pizza-Anne, mens vi spiste vegetarlasagne og kom med modsatrettede meninger om karakterenes påklædning. #godmandag

2. Tirsdag var jeg til Valentinsworkshop i Sofias Hus, hvor jeg, udover at få en masse indsigt på kærlighedsfronten, også fik scoret mig et interview med den mega seje foredragsholder.

3. Onsdag besøgte jeg min sødeste Louise, og fik sladret og snakket, og da jeg gik ud ad døren var jeg fyldt op af taknemmelighed og kærlighed over og til min seje veninde, som uanset hvor meget hun har om ørerne altid gerne vil høre, hvordan jeg har det.

4. Torsdag kom Kage-Anne forbi til, ja kage. Og det var virkelig rart at se hende og have hende lidt for mig selv. Og så selvfølgelig få ros for mine cookies. #godtorsdag

5. Fredag spenderede jeg i mit eget fantastiske selskab med alt, hvad det inkluderer af seriekigning, thai-mad og fredagsis.

6. Lørdag fik jeg besøg af min dejlige veninde, Kristina og hendes lille, seje Wille, og sammen tog vi hen for at kramme førnævnte Louise, kigge på hendes lille nye Elise og lege med hendes nu store og dejlige, Alma. Og det var virkelig hyggeligt. Især fordi jeg styrer for vildt til det der med at være nogens tante.

7. Og i dag holdt jeg fastelavnsbollefest for alle mine dejlige veninder. Og er pt. derfor både fyldt op med kagecreme og virkelig meget kærlighed. #pæntgodsøndag

Dag 206, år 2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s