10 Ting Jeg Virkelig Ikke Kan Lide

1. Gardiner.
Ja, jeg ved godt, det lyder underligt, men jeg er virkelig ikke vild med gardiner, persienner, rullegardiner og andet, der ødelægger udsigten. Jeg har derfor kun gardiner i soveværelset, og kun fordi jeg heller ikke rigtig bryder mig om sollys i mit ansigt, når jeg endnu ikke er klar til at vågne op. Jeg kan ikke lide ikke at kunne se ud af vinduerne, og jeg hader, når folk trækker gardinerne for om aftenen med den begrundelse, at folk jo ellers ville kunne se ind. Jeg føler straks det bliver lidt klaustrofobisk ikke at kunne se ud på verden udenfor, og derudover finder jeg også begrundelsen rimelig åndssvag, for helt ærligt – medmindre du har tænkt dig at bolle midt på spisebordet, bygge et methlab eller slå din kone, så har du vel egentlig ikke rigtig noget at skjule, vel? Desuden kigger de fleste mennesker kun ind ad andres vinduer for at se, hvordan de har indrettet sig og ikke for at stå og glo på dem, mens de spiser pasta med kødsovs i sofaen. Just saying.

2. Lakrids.
Vi har været her før, men bliver lige nødt til at nævne det igen, da det simpelthen er det klammeste i verden. Stop. Med. At. Putte. Det. I. Min. Mad.

3. At sige goddag og farvel til en masse mennesker på en gang.
Jeg hader det. Det der rundehåndtryk eller rundekrammet – kan vi ikke godt lade være med det? Jeg får altid lyst til at kravle ind under i et bord, når der skal siges goddag eller farvel til en masse mennesker til et større selskab. Det er fint, hvis jeg kender dem allesammen rigtig godt, men det gør man jo altså sjældent til store selskaber. Det er så akavet at gå rundt der med hånden strukket frem og sige goddag og farvel til folk, man ikke kender og har snakket med eller kommer til at snakke med, og jeg hader at kramme folk, jeg ikke kender godt. Hvad har der nogensinde været i vejen med bare at vinke?

4. Shots.
Hader dem. Stop med at fylde dem på mig. Jeg kan ikke lide dem, og lets face it, der er da ikke nogen, der oprigtigt synes, at det er rart at hælde brændende, ren alkohol ned i halsen. Og desuden smager de fleste af lakrids.

5. At stå op før kl. 8.
Det føles som om, jeg gør vold mod min krop, hvis mit vækkeur ringer før kl. 8 om morgenen. Jeg kan sagtens leve med 6-7 timers søvn, det er ikke det. Timerne skal bare helst ligge mellem 01 og 8, hvilket også oftest sker, da det nærmest føles som en ond straf, hvis jeg bliver nødt til at putte mig ned under dynen før midnat for at kunne få nok søvn. Det bliver SÅ lækkert at få børn. Not. (Snapchat; B-mennesket, sjovt nok)

6. Dansk Folkeparti. Og Liberal Alliance.
To helt forskellige former for ondhed, men ondhed indeed.

7. Københavns Kommunes regler for håndværkerlarm.
I København må man nemlig gerne larme fra 7-18 på hverdage og fra 8-17 lørdage, så længe det drejer sig om et midlertidigt byggeprojekt, hvilket jo direkte oversat betyder alle byggeprojekter i verden, da der vel næppe er nogen, der helt overlagt går i gang med et permanent og forevigt varende byggeprojekt. Fucking cunts.

8. Når der er rå rødløg i alle salater i salatbuffeen.
Er der virkelig så mange mennesker, der bare synes at brændende løgsmag  i munden resten af dagen ikke er nederen?

9. At være udenfor.
Altså, jeg kan godt lide naturen, det er ikke det. Og har også en drøm om at vandre i noget af den The Cheryl Strayed Way. Jeg kan også godt lide at sidde udenfor i solen med en kold øl eller gå en tur langs stranden. Men en have ville helt klart være spildt på mig, da jeg alligevel trods alt bare bedst kan lide at være indenfor. Det er ligesom bare lidt rarere, lidt mere komfortabelt og der er altid noget at tage sig til indenfor. Udenfor, der kan man hygge sig med andre mennesker, men alene, der kommer jeg sgu altid lidt til kort. Lugning af blomsterbede er ligesom bare ikke rigtig min ting, og jo man kunne da sidde og læse en bog, det er da rigtigt nok, men altså – man ligger som oftest bare lidt bedre inde i sofaen. Såeh ja. Det bliver næppe sådan en murstensvilla med stor have, som jeg skal have mig, når jeg bliver voksen.

10. Donald Trump. Kan bare virkelig ikke lide ham. Som i overhovedet. Det kan jeg bare ikke.

Dag 200, år 2

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s