Taknemmelighedsrunden #45

1. Som jeg skrev her, så har jeg hele ugen været på tur med min dejligste bror. Og det har været pænt fantastisk. Både at komme lidt væk, men mest at have en masse tid sammen med ham, hvor oplevelser, god mad, men allermest virkelig gode snakke har fyldt ugen ud.

2. Og så er jeg egentlig også rigtig stolt over, at min bror og jeg endelig fik talt ordentligt sammen og især over, at min bror er blevet så voksen, så intelligent, åben og reflekterende, at det næsten altid var ham, der fik åbnet op for samtalerne.

3. Jeg har købt en virkelig god ost, som nu ligger og hvisker “Spiiiiis miiiiig”, hver gang jeg åbner mit køleskab.

4. Min hud er næsten holdt op med at opføre sig som en teenager, og jeg tror, uden forhåbentlig at jinxe det, at det er de her to produkter, (1 og 2) der har fået mig til at se ud, som om min hud rent faktisk er i 20’erne.

5. Både fredag og lørdag blev jeg bespist af min søde moder. Fredag sammen med broderen, hans kæreste og min papfar, og lørdag bare sammen med min mor, der havde lavet lasagne og tærte til mig. Rimelig sweet.

6. Solen skinner. Synes jeg bare lige, at jeg ville sige. Og være taknemmelig for.

7. I dag kom den sødeste Rikke hjem til mig for at spise cookies og sladre. Og det er altid rart at spise cookies og sladre med Rikke. Altid.

8. Senere i aften skal jeg skype med min søde, men long-lost tyske veninde, som jeg mødte, da vi begge to var au pairs i Washington for snart 8 år siden. (Vi er så pisse gamle lige pludselig) Og det glæder jeg mig virkelig til.

9. Og sidst, men ikke mindst fik min bror og jeg en virkelig god og lækker omgang dim sum på vores tur, som jeg pt. sidder og savler lidt over ved tanken. Men det er måske også, fordi den i aften igen står på endnu mere rødbedesuppe fra fryseren. (Jeg laver aldrig dobbeltportion igen.)

Dag 196, år 2 – Send mere dim sum

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s