Taknemmelighedsrunden #43

1. I sidste uge besluttede jeg mig for, at jeg ikke kunne ignorere min lyst til at fortsætte med at uddanne mig endnu mere indenfor coachingens verden, og begyndte derfor i mandags på Manning Inspires Mastercoachuddannelse sådan for reals. Jeg har ellers allerede været henne og snuse til den, da jeg for nogle uger siden tog del i uddannelsens Public Speaking kursus, og det var nok også det, der gjorde at jeg sådan for alvor besluttede mig for, at jeg ikke var færdig med at troppe op og lære nye ting i Sofias Hus. Og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde. #JegBliverVedOgVed

2. Min søde Anne (hende med pizzaen, ikke hende med kagen) ringede mig op ti minutter efter, at jeg havde publiceret første del af 50 panodiler Og En Fodboldfyr, Der Burde Have Holdt Sig Væk for at sende noget kærlighed i min retning. Kærlighed, der endte med at blive til en meget lang frokost, en tur i genbrugsbutik og en afsløring af, at der da i hendes kalender selvfølgelig står, at hun skal “Huske Malle” den 26. januar – den dag min far, han døde. Åh the love.

3. Generelt har jeg fået ret så meget love sendt min vej efter mine to indlæg i denne uge. Både fra veninder, familie, bekendte og ganske fremmede. Og det er altid virkelig rart, når det er sådan et følsomt og sårbart emne, jeg skriver om. Så virkelig mange gange tak for det. #KærlighedDerKnuserSkammen

4. Den 26. januar blev jeg hjemme. Jeg tog ikke på kirkegården, som jeg ellers plejer, men tændte et lys foran et billede af min far og læste de tre indlæg, jeg skrev sidste år om ham, og om hvordan det er at vokse op med en alkoholisk forældre, som man uanset hvor svært det kan være, altid vil elske. Og selvom det ikke var en ligeså “værdig”måde at mindes ham på, passede det helt perfekt til, hvad jeg havde brug for den dag.

5. Senere på aftenen den 26. tog jeg dog hjem til min kære moder for at spise sammen med min bror og hans søde Josefine, og det var noget af det hyggeligste og rareste, der kunne findes.

6. Fredag aften stod den på Gin&Tonics, champagne pg pizza sammen med Bedsteveninden og den anden søde Anne (hende med kagen). Vi skulle nemlig fejre at Bedsteveninden om muligt er blevet endnu mere awesome på sit arbejde. #StoltMedStoltPå

7. Lørdag tog jeg min mor og mormor under armen og gik i biffen for at se “I, Daniel Blake”, hvilket var en virkelig god og virkelig fin film. Og det var også en virkelig god og virkelig fin aften, vi efterfølgende havde hjemme hos min mormor, hvor den stod gullash og et kig i gamle breve, stilehæfter og billedalbums fra min mormor og morfars ungdom.

8. Og i dag har jeg serveret kanelsneglene for min søde Mariella, der helt klart fortjente at blive overøst med remonce efter at have sendt den sødeste sms, også fyldt med kærlighed, oven på de to førnævnte blogindlæg. #VenindeLoveftw

Dag 184, år 2 – Remonce og venindekærlighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s