Taknemmelighedsrunden #42

1. Som jeg skrev her, var det virkelig rart lige at vende alting med min gamle psykolog i denne uge, og samtidig få at vide, at det der med at stresse over ikke rigtigt at have lyst til at få en kæreste, er noget jeg virkelig ikke behøver. Så det er jeg holdt op med.

2. Min mor kom til middag i mandags, og det var simpelthen så hyggeligt at se og snakke med hende. Og sjovt ikke mindst. Min mor er altid sjov.

3. I tirsdags mødtes jeg med en fra mit gamle coachinghold, som nu tager Manning Inspires Madmentoruddannelse, og havde brug for en prøvekanin. Ovenpå alt det med Fodboldfyren er jeg nemlig faldet lidt for meget tilbage i mine gamle vaner og mønstre, når det kommer til mad, men efter kun at have talt med hende en enkelt gang, har jeg allerede fået mere styr på det, og ikke mindst en følelse af, at jeg nok skal klare det.

4. I onsdags mødtes jeg med min søde Rikke, der har været så stresset over eksaminer, at ingen i venindegruppen nærmest har set hende. Og det var dejligt at se hende med et smil på læben og med en øl i hånden.

5. Denne her uge har seriøst stået i selvudviklingens tegn, for i torsdags mødtes jeg endnu en gang med en, der kan sådan nogle tricks. Nemlig den mentorcoach, jeg har hyret for at få styr på og hjælp til, hvordan jeg skal starte min coachingvirksomhed. Og her gik jeg også derfra med en tro på, at det kommer til at gå. Helt vildt godt endda.

6. Bedsteveninden er startet som intet mindre end morgenvært på Radio 24/7, (ja, hun er pænt sej) og har derfor haft ret travlt i denne uge. Så travlt, at vi slet ikke har set hinanden. Sådan overhovedet. Så derfor blev jeg meget glad, da hun spurgte om vi ikke skulle spise brunch sammen i fredags og få catchet up = grine grine og kramme.

7. Fredag aften tog jeg ud i lufthavnen og blev mødt af skrigende teenagepiger, der ventede på Magnus og Martinus, som jeg stadig ikke helt har fundet ud af, hvem er. Så som I nok kan gætte, ventede jeg  ikke på to mindreårige nordmænd. Nej, jeg ventede på en 28-årig irer, nemlig Dean, den ene halvdel af de to fyre jeg mødte i Thailand, og som jeg rejste rundt i sydstaterne med i sommer. Og det er virkelig godt at se ham igen.

8. Igår vandrede vi igennem København, mens vi grinede og lavede ligeså sjove jokes, som vi har gjort på alle de tre kontinenter, vi indtil videre har besøgt sammen. Og da det blev aften mødtes vi med Bedsteveninden og den sødeste Anne på Ølsnedkeren for at drikke danske  øl og grine endnu mere.

9. Og i dag har vi vandret igen, og jeg har set min by fra den side, jeg ikke ser så tit, nemlig turistsiden, hvilket altid er sjovt. Og i aften skal vi hjem til min mor. Hun laver nemlig frikadeller.

Dag 174, år 2 – En dansker og en irer gik ud på Dronning Louises Bro

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s