Tanker Tænkt Om Natten 

Jeg har de sidste par dage ikke rigtig kunne finde ro, når jeg har lagt mig i min seng, hvilket har resulteret i en meget, meget træt Amalie, der pt. har pænt ondt i sit ansigt. Igår kunne dem af jer, der følger mig på snapchat (b-mennesket) således også se, jeg allerede kl. 18 var tæt på at kapitulere. Men sådan skulle de alligevel ikke gå, da jeg akkurat ligesom de foregående to aftener nåede at blive alt for frisk igen, og derfor endnu en gang først fik lukket mine øjne et par timer efter midnat. Jeg ved ikke, hvad det er, der gør det, men mit hovede vil altså ikke tie stille, når min krop gerne vil sove, faktisk så kværner det løs. Bare se her;

1. Så. Nu skal du sove, Amalie. Du har gabt hele aftenen. Godnat.

2. Jeg er tørstig. Men hvis jeg drikker noget nu, så skal jeg bare tisse lige om lidt. Det går ikke. Så. Godtnat.

3. Hvis jeg nu døde her om lidt, ville folk jeg egentlig ikke kan lide eller som egentlig ikke kan lide mig, så komme til min begravelse, fordi det jo er ekstra vildt, forfærdeligt og tragisk at jeg døde, mens jeg stadig var så ung og smuk? Uanset, ville der ville helt sikkert være herre mange blomster i den kirke.

4. Apropos smuk, hvad mon Leonardo DiCaprio laver i dette øjeblik? Mon han spiser burgere? Mon han tisser?

5. Ih, nu skal jeg faktisk tisse. Pis. Nå, så kan jeg vel ligeså godt drikke den tår vand alligevel.

6. Så. Nu har du tisset. Igen. Nu skal du sove, håndværkerne kommer tidligt i morgen, og du skal nå at få i hvert fald syv timer inden.

7. Hvad mon egentligt er den virkelige og sande grund til at håndværkere altid står så uendelig tidligt op? Der må være noget større og mere konspiratorisk bag, ellers er det bare virkelig ondt.

8. Uh, det gør mig helt vred nu. Det er faktisk slet ikke ikke okay. Nogen mennesker sover faktisk længere end til kl. 7 på hverdage, og at få lov til at sove til kl. 8 på en lørdag betyder altså ikke, at man har sovet længe. Lorteluderhåndværkere.

9. Kunne man evt. kappe strømmen til bygningen, så de ikke kan begynde at bore i morgen tidlig? Ej, så kan jeg jo heller ikke gå på internettet, når jeg vågner. Eller lave kaffe.

10. Nå, Amalie. Nu går den ikke længere. Put dig så godt ned under dynen. Og sov så!

11. Ih, jeg elsker virkelig min dyne. Ville ønske man kunne tage den med ud i virkeligheden nogle gange. Så kunne man altid lige få sig et dynemoment, hvis det hele virker lidt uoverskueligt.

12. Ej, det ville jo egentlig være helt vildt mærkeligt sådan at gå og slæbe rundt på en dyne. Du ville jo være en freak. Godnat!

13. Mon man får rigtige dyner på første klasse på fly?

14. Hvor meget mon en flybillet til New York koster på første klasse? Altså, hvis jeg nu blev kæreste med en rig amerikaner helt tilfældigt, er det jo meget godt at vide. Googler det lige.

15. Aaaaaav, mine øjne! Hvorfor er iPhones’ lys altid så pisse skarpt!

16. Hm. Nu er jeg helt vågen igen. Er jeg lidt sulten også?

17. Nej, du er ej! Gå så i seng!

18. Ej, jeg synes altså det rumler lidt. Må hellere lige tjekke køleskabet, man kan jo ikke falde i søvn, når man er sulten, det ved alle.

19. Men der er jo faktisk overhovedet ikke noget at spise i køleskabet. Drik en tår vand, kun en lille tår, det hjælper nok. Der er da et eller andet om, at halvdelen af de gange, hvor man tror, man er sulten, så er man egentlig bare tørstig, er der ikke?

20. For helvede. Nu skal jeg tisse igen.

Dag 132, år 2 – Tankelys

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s